LEGO® City Modulær romstasjon 60433

  Art nr: 5702017588230
  Overrask morgendagens astronauter med lekesettet LEGO® City Modulær romstasjon (60433) for barn fra sju år. Denne futuri...
   Nettlager:
   På lager (6-20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Overrask morgendagens astronauter med lekesettet LEGO® City Modulær romstasjon (60433) for barn fra sju år. Denne futuristiske romringen fungerer som et kretsende anker, hvor romfartøy og romkapsler kan dokke og inkluderer en satellitt, en romsykkel, en romferge, en forskningslab, et verksted, et kjøkken, en soveavdeling og en vekstkuppel. Barn kan flytte rundt på modulene for å lage sin egen romstasjon, og også koble dem til romfergen for å lage et tøft romtog. Settet inneholder også seks mannskapsminifigurer som kan brukes i episke romeventyr.
   Gi barn et spennende byggeeventyr med LEGO Builder appen, hvor de kan zoome og rotere for å se modeller fra alle kanter mens de bygger dem.
   LEGO City romleker inneholder realistiske kjøretøy og fartøy, detaljerte byggverk og figurer som kombinerer fantasi og virkelighet og inspirerer barn til grenseløs, fantasifull lek. Settet inkluderer et spesielt luftslusesystem for tilkobling av andre kompatible LEGO lekesett med romtema (selges separat).

   Bli med mannskapet som holder til på LEGO Citys modulære romstasjon. Denne futuristiske romringen fungerer som et kretsende anker, hvor romfartøy og romkapsler kan dokke og inkluderer en satellitt, en romsykkel, en romferge, en forskningslab, et verksted, et kjøkken, en soveavdeling og en vekstkuppel. Flytt rundt på modulene for å lage din egen romstasjondesign, eller koble dem til romfergen for å lage et tøft romtog!

   • 1097 deler
   • Alder: 7+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702017588230
   Leverandørens artikkelnummer60433
   Forpakningsmål
   Bruttovekt1.56 kg
   Høyde7.2 cm
   Lengde47.8 cm
   Bredde37.2 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® City