Asiatisk fiskebowl med fullkornsris
Frisk, fargerik og full av smak. Sprø grønnsaker, saftig fisk og en deilig soyadressing gjør denne bowlen til en enkel og sunn middag som hele familien kan kose seg med!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min!
INGREDIENSER:
Grov ris
- 3 dl fullkornsris
- 5 dl vann
- Litt salt
Grønnsaker og tilbehør
- 2 gulrøtter, i tynne strimler
- 1 avokado, i skiver
- ½ agurk, i staver
- 200 g edamamebønner (frosne, uten belg)
- 2 vårløk, i tynne skiver
- 1 ss sesamfrø
Fisk
- 2 pakker Coop crispy fiskeburger
- Litt olje til steking
Dressing
- 4 ss soyasaus
- 2 ss riseddik
- 2 ts sesamolje
- 2 ts honning
- 1 ts revet ingefær
FREMGANGSMÅTE:
- Skyll risen og kok i lettsaltet vann i ca. 20 minutter, eller som anvist på pakken.
- Rør sammen alle ingrediensene til dressingen.
- Skjær gulrøtter, agurk og vårløk i strimler/skiver. Del avokado i skiver.
- Kok edamamebønnene som anvist på pakken.
- Stek fiskeburgerne i ca. 2 minutter på hver side i litt olje. Skjær i skiver.
- Fordel risen i fire boller. Topp med gulrot, avokado, agurk, edamame, vårløk og fiskeburger i skiver. Drypp over dressing og topp med sesamfrø.
Bytt gjerne ut edamame med sukkererter eller bønnespirer for variasjon.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!






