Chili-BBQ kyllinglollipops med søtpotetfries og blåmuggostdipp
Sprø kylling med spicy smak, søtpotetfries og en kremet blåmuggostdipp. En digg kombinasjon som gjør hverdagsmiddagen til noe helt spesielt!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30-35 min!
INGREDIENSER:
Søtpotetfries
- 600 g Coop søtpotetfries
- Litt olje og flaksalt
Spicy brokkoli
- 1 brokkoli, i buketter
- 1 ss olje
- ½ ts chiliflakes
- 1 ts soyasaus
- 1 ts honning
Kylling
- 700 g Den Stolte Hane kyllinglollipops Chili BBQ
Blåmuggostdipp
- 100 g blåmuggost
- 1 dl crème fraîche
- 1 ts sitronsaft
- Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE:
- Forvarm ovnen og stek søtpotetfries som anvist på pakken. Dryss over litt flaksalt før servering.
- Legg kyllinglollipops i en ildfast form og stek som anvist på pakken. Pass på at ovnen er på varmluft, da kan du steke søtpoteter og kyllingvinger samtidig. Bytt plass på stekebrettene underveis for en jevnere steking.
- Rør sammen ingrediensene til blåmuggostdipp og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
- Stek brokkolibuketter i litt olje på middels høy varme i 3–4 minutter. Tilsett chiliflakes, soyasaus og honning. Rør godt og la surre i et minutt.
- Server kyllinglollipops med søtpotetfries, spicy brokkoli og blåmuggostdipp.
Bytt gjerne ut blåmuggost med fetaost i dippen for en mildere variant.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!






