Teriyakiwok med kylling
Fargerik kyllingwok med søt teriyakisaus og ris – en smaksrik hverdagsmiddag som er lett å like for både små og store!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25-30 min!
INGREDIENSER:
- 3 dl ris
- 1 ss olje
- 1 pakke Coop kyllingfilet i biter
- 1 pose Coop fryste wokgrønnsaker
- 2 poser teriyaki woksaus
- 2 ss finhakket koriander
- 1 lime, i båter
FREMGANGSMÅTE:
- Kok ris som anvist på pakken. Sil av og sett til side.
- Varm olje i en stor stekepanne eller wok. Stek kyllingbitene på høy varme i 5–6 min til gjennomstekte.
- Tilsett de fryste wokgrønnsakene og stek videre i 4–5 min til gjennomvarme.
- Hell over teriyakisaus og rør godt. La småputre i 2–3 min.
- Server kyllingwoken med ris og dryss over koriander før servering. Server også lime til.
Barn foretrekker ofte ris og kylling servert hver for seg, legg opp i små skåler.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!