Teriyakiwok med kylling

    Fargerik kyllingwok med søt teriyakisaus og ris – en smaksrik hverdagsmiddag som er lett å like for både små og store!

    Teriyakiwok med kylling

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25-30 min! 

    INGREDIENSER:

    • 3 dl ris
     
    • 1 ss olje
    • 1 pakke Coop kyllingfilet i biter
    • 1 pose Coop fryste wokgrønnsaker
    • 2 poser teriyaki woksaus
    • 2 ss finhakket koriander
    • 1 lime, i båter

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Kok ris som anvist på pakken. Sil av og sett til side.
    2. Varm olje i en stor stekepanne eller wok. Stek kyllingbitene på høy varme i 5–6 min til gjennomstekte.
    3. Tilsett de fryste wokgrønnsakene og stek videre i 4–5 min til gjennomvarme.
    4. Hell over teriyakisaus og rør godt. La småputre i 2–3 min.
    5. Server kyllingwoken med ris og dryss over koriander før servering. Server også lime til.

    Barn foretrekker ofte ris og kylling servert hver for seg, legg opp i små skåler.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!