Kjøttpølser med kålrotmos

    Klassiker for hele familien! Kjøttpølser, myk kålrotmos og tyttebær er enkel og god hverdagsmat som alltid slår an hos både store og små.

    Kjøttpølser med kålrotmos

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min! 

    INGREDIENSER:

    • 8 små poteter, skrelt
    • 1 pk Coop kålrotmos
    • 4-6 Coop kjøttpølser med skinn, delt i to på langs 
    • Smør og olje til steking
    • Tyttebærsyltetøy
    • ½ bunt persille, finhakket

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre, ca. 20 min.
    2. Varm opp kålrotmosen som anvist på pakken. 
    3. Fjern skinnet på pølsene om ønskelig. Stek pølsene i litt smør og olje på middels varme i 6–8 min til gylne og gjennomvarme.
    4. Server kjøttpølser med kålrotmos, kokte poteter, tyttebærsyltetøy og et dryss persille over.

    Del pølsene i mindre biter før steking for barn.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!