Kyllingkjøttboller i butter chicken-saus

    Indisk favoritt på kun 30 minutter! Saftige kyllingkjøttboller i kremet saus, servert med ris, naan og frisk salat. En smaksrik middag som er like populær hos barna som hos de voksne.

    Kyllingkjøttboller i butter chicken-saus

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min! 

    INGREDIENSER:

    • 3 dl basmatiris
    • 1 pakke DHS kyllingkjøttboller
    • 1 glass butter chicken-saus
    • 1 ss olje til steking
    • 1 neve cashewnøtter, grovhakket
    • 4 naan
    • Smør til pensling
    • ½ agurk, i små terninger
    • 2 tomater, i små terninger
    • ½ rødløk, finhakket
    • 1 håndfull fersk koriander, grovhakket
    • 1 håndfull fersk mynte, grovhakket
    • Saft av ½ lime
    • Salt

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Kok ris som anvist på pakken.
    2. Varm olje i en panne og stek kyllingkjøttbollene i 4–5 min til de er gylne.
    3. Hell over butter chicken-saus og la småkoke i ca. 10 min til kjøttbollene er gjennomvarme.
    4. Varm naanbrødene i ovn eller brødrister som anvist på pakken. Pensle gjerne med litt smeltet smør etterpå.
    5. Bland agurk, tomat, rødløk og urter til salaten. Press over limejuice og smak til med salt.
    6. Server kyllingkjøttbollene med ris, saus og cashewnøtter. Ha nan og frisk indisk salat ved siden av.

    Barna liker kanskje best salaten uten rødløk og urter, sett noen av grønnsakene til side før du blander.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!