Laksefilet med stekt nykål, nypoteter med dill og vårløk
Enkel og sommerlig hverdagsmiddag med laks! Saftig laksefilet, sprø nykål og småpoteter vendt i smør og dill – en middag hele familien vil like. Klar på en halvtime!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 600 g nypoteter
- 1 ts salt
- 2 ss smør
- 2 ss hakket dill
- 2 vårløk, finsnittet
- 1 nykålhode, delt i båter
- 1 ss olje
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- 650 g Coop laksefilet med hvitløk og urter
- 1 beger Seterrømme
FREMGANGSMÅTE:
- Kok nypotetene i lettsaltet vann i 15–20 minutter, til de er møre. Hell av vannet og la potetene dampe av.
- Vend potetene med smør, dill og vårløk. Sett til side og hold varmt under lokk.
- Varm olje i en stor stekepanne. Stek nykål på middels høy varme i 3–4 minutter, til den blir lett gyllen, men fortsatt sprø. Krydre med salt og pepper.
- Stek laksefileten som anvist på pakken.
- Server laksefiletene med stekt nykål, dillpoteter og rømme ved siden av.
Tilsett en skvis sitron på kålen rett før servering!

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!