Laksefilet med stekt nykål, nypoteter med dill og vårløk

    Enkel og sommerlig hverdagsmiddag med laks! Saftig laksefilet, sprø nykål og småpoteter vendt i smør og dill – en middag hele familien vil like. Klar på en halvtime!

    Laksefilet med stekt nykål, nypoteter med dill og vårløk

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min! 

    INGREDIENSER:

    • 600 g nypoteter
    • 1 ts salt
    • 2 ss smør
    • 2 ss hakket dill
    • 2 vårløk, finsnittet
    • 1 nykålhode, delt i båter
    • 1 ss olje
    • ½ ts salt
    • ¼ ts pepper
    • 650 g Coop laksefilet med hvitløk og urter
    • 1 beger Seterrømme

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Kok nypotetene i lettsaltet vann i 15–20 minutter, til de er møre. Hell av vannet og la potetene dampe av.
    2. Vend potetene med smør, dill og vårløk. Sett til side og hold varmt under lokk.
    3. Varm olje i en stor stekepanne. Stek nykål på middels høy varme i 3–4 minutter, til den blir lett gyllen, men fortsatt sprø. Krydre med salt og pepper.
    4. Stek laksefileten som anvist på pakken.
    5. Server laksefiletene med stekt nykål, dillpoteter og rømme ved siden av.

    Tilsett en skvis sitron på kålen rett før servering!

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!