Kyllingburger med spisskålsalat og sweet chili-dressing

    Enkle og gode kyllingburgere med krønsj, frisk salat og en mild og god dressing. Perfekt til både hverdag og helgekos!

    Kyllingburger med spisskålsalat og sweet chili-dressing

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min!

    INGREDIENSER:

    Sweet chili-dressing:
    • 4 ss majones
    • 2 ss lettrømme
    • 2 ss sweet chili-saus

    Spisskålsalat:
    • 200 g rød spisskål, finsnittet
    • 1 gulrot, i tynne strimler
    • 1 ss sitronsaft
    • 1 ss olivenolje
    • ½ ts salt
     
    • 1-2 pk DSH Krønsj Panert kyllingfilet pepper og urter
    • 1 ss olje til steking
    • 4 brioche burgerbrød

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Rør sammen ingrediensene til sweet chili-dressingen. Sett kaldt.
    2. Vend spisskål og gulrot med sitronsaft, olivenolje og salt. La trekke i minst 10 minutter.
    3. Stek kyllingfiletene som anvist på pakken.
    4. Rist burgerbrødene lett i en panne eller i ovn.
    5. Smør brødene med sweet chili-dressing og legg på kyllingfilet og en raus mengde spisskålsalat.
    6. Server med ekstra dressing ved siden av.

    Til barna kan det brukes vanlig majones og mindre sweet chili-saus. Server gjerne med ovnsbakte potetbåter eller fries.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!