Kyllingburger med spisskålsalat og sweet chili-dressing
Enkle og gode kyllingburgere med krønsj, frisk salat og en mild og god dressing. Perfekt til både hverdag og helgekos!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min!
INGREDIENSER:
Sweet chili-dressing:
- 4 ss majones
- 2 ss lettrømme
- 2 ss sweet chili-saus
Spisskålsalat:
- 200 g rød spisskål, finsnittet
- 1 gulrot, i tynne strimler
- 1 ss sitronsaft
- 1 ss olivenolje
- ½ ts salt
- 1-2 pk DSH Krønsj Panert kyllingfilet pepper og urter
- 1 ss olje til steking
- 4 brioche burgerbrød
FREMGANGSMÅTE:
- Rør sammen ingrediensene til sweet chili-dressingen. Sett kaldt.
- Vend spisskål og gulrot med sitronsaft, olivenolje og salt. La trekke i minst 10 minutter.
- Stek kyllingfiletene som anvist på pakken.
- Rist burgerbrødene lett i en panne eller i ovn.
- Smør brødene med sweet chili-dressing og legg på kyllingfilet og en raus mengde spisskålsalat.
- Server med ekstra dressing ved siden av.
Til barna kan det brukes vanlig majones og mindre sweet chili-saus. Server gjerne med ovnsbakte potetbåter eller fries.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!