Lollipop-kylling i korma

    Mild og kremet korma med saftig kylling og grønnsaker. Serveres med ris, yoghurt og koriander for en middag som både er enkel å lage og lett å like!

    Lollipop-kylling i korma

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min! 

    INGREDIENSER:

    Kylling
    • 600 g DSH lollipop kylling med sort pepper
    • 1 ss olje
    • Litt olje og flaksalt
     
    Kormasaus
    • 1 glass indisk kormasaus 
    • 1 dl matfløte
     
    Grønnsaker
    • 2 gulrøtter, i tynne skiver
    • 1 blomkål, i små buketter
    • 1 grønn paprika, i strimler
     
    Ris
    • 3 dl jasminris
    • 5 dl vann
    • ¼ ts salt
     
    Til servering
    • 1 neve frisk koriander
    • 1 dl yoghurt naturell

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Kok ris som anvist på pakken.
    2. Varm litt olje i en stor panne og fres gulrot, paprika og blomkål i 3–4 min, til lett myke. Ta ut av panna og sett til side.
    3. Brun kyllinglollipops i samme panne i 7–8 min, til de er gylne og gjennomvarme.
    4. Tilsett kormasaus og matfløte, og la småkoke i 10–12 min under lokk.
    5. Vend inn grønnsakene mot slutten av koketiden, og smak til sausen.
    6. Server med ris, yoghurt og frisk koriander.

    Del opp grønnsakene i staver og la barna plukke sine favoritter, det gjør det lettere å spise grønnsakene.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!