Lollipop-kylling i korma
Mild og kremet korma med saftig kylling og grønnsaker. Serveres med ris, yoghurt og koriander for en middag som både er enkel å lage og lett å like!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
Kylling
- 600 g DSH lollipop kylling med sort pepper
- 1 ss olje
- Litt olje og flaksalt
Kormasaus
- 1 glass indisk kormasaus
- 1 dl matfløte
Grønnsaker
- 2 gulrøtter, i tynne skiver
- 1 blomkål, i små buketter
- 1 grønn paprika, i strimler
Ris
- 3 dl jasminris
- 5 dl vann
- ¼ ts salt
Til servering
- 1 neve frisk koriander
- 1 dl yoghurt naturell
FREMGANGSMÅTE:
- Kok ris som anvist på pakken.
- Varm litt olje i en stor panne og fres gulrot, paprika og blomkål i 3–4 min, til lett myke. Ta ut av panna og sett til side.
- Brun kyllinglollipops i samme panne i 7–8 min, til de er gylne og gjennomvarme.
- Tilsett kormasaus og matfløte, og la småkoke i 10–12 min under lokk.
- Vend inn grønnsakene mot slutten av koketiden, og smak til sausen.
- Server med ris, yoghurt og frisk koriander.
Del opp grønnsakene i staver og la barna plukke sine favoritter, det gjør det lettere å spise grønnsakene.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!






