Panert flyndre med thaisalat
Sprø fisk og friske smaker gjør dette til en middag som både små og store kan like. Den panerte flyndren serveres med en fargerik thaisalat og nudler, og passer perfekt når dere vil ha noe lett, godt og litt annerledes i hverdagen.

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 1 pk risnudler
- 1 ts salt
- 2 gulrøtter, i skiver på skrå
- ½ rød spisskål, finsnittet
- 1 rød paprika, i tynne strimler
- 2 vårløk, i skiver
- 1 pk sukkererter, snittet
- 1 neve koriander, grovhakket
- 50 g peanøtter, grovhakket
- 4 ss peanøttsmør
- 2 ss soyasaus
- 1 ss riseddik
- 1 ss honning
- 1 ts sesamolje
- ½ dl vann
- 1 ts revet ingefær
- 1 fedd hvitløk, finrevet
- ½ rød chili, finhakket
- 1 pk Domstein panert flyndrefilet
- 1 ss olje
- Sweet chili-saus
- 1 lime
FREMGANGSMÅTE:
- Kok risnudlene som anvist på pakken. Skyll i kaldt vann og la renne godt av.
- Bland gulrøtter, rødkål, paprika, vårløk, sukkererter og koriander i en bolle. Topp med hakkede peanøtter.
- Rør sammen peanøttsmør, soyasaus, riseddik, honning, sesamolje, vann, ingefær, hvitløk og chili til en dressing. Vend dressingen godt inn i salaten.
- Stek flyndrefiletene i olje på middels varme i 3–4 min på hver side til sprø og gylne.
- Server flyndrefiletene med risnudler og salaten ved siden av. Topp fisken med sweet chili-saus og limesaft.
La barna få en skål med nudler og grønnsaker hver for seg.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!