Ostepanetter med brokkoli-pastasalat
Ostepanetter med brokkoli-pastasalat er en enkel og god middag som passer perfekt for hele familien. Den kremete pastasalaten får en frisk smak av sitron og urter, og sammen med sprø panetter blir det både lettvint og smakfullt på travle dager!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 300 g pastaskruer
- 1 brokkoli, i små buketter
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 3 ss olivenolje
- ½ dl Coop Rømmedressing
- Salt
- Pepper
- 1 pk Middelhavssalat
- 1 potte frisk basilikum, grovhakket
- 50 g skavet parmesan
- 1 sitron, finrevet skall og saft
- 1 ss olivenolje
- 1 pk Coop ostepanetter
- 1 ss olje
FREMGANGSMÅTE:
- Kok pasta som anvist på pakken. Sil av og avkjøl i kaldt vann. La renne godt av.
- Kok brokkolibuketter i lettsaltet vann i 3–4 min til møre, men fortsatt grønne. Sil av og avkjøl i kaldt vann.
- Bland pasta, brokkoli og rømmedressing i en bolle.
- Vend sammen Middelhavsalat og basilikum i en bolle.
- Rør sammen sitronskall, sitronsaft og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Vend dressingen inn i salaten og dryss over skavet parmesan.
- Stek ostepanettene i olje på middels varme i 3–4 min per side til gylne og gjennomvarme. Del i skiver.
- Server ostepanettene med den friske brokkoli-pastasalaten.
Ostepanetter kan også stekes i ovn eller airfryer.