Rask lasagne med grønn salat

    Hverdagsmiddagen trenger ikke være komplisert! Denne raske lasagnen med frisk grønn salat er enkel å lage, mettende for hele familien og smaker skikkelig digg. Perfekt på travle dager!

    Rask lasagne med grønn salat

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min! 

    INGREDIENSER:

    • 2 pk Coop kjøttdeig av storfe & svin 17 %
    • 1 ss olje til steking
    • 1 glass tomatsaus til pasta 
    • 1 pose Toro hvit saus
    • 7 dl melk
    • Ca. 9 lasagneplater
    • Revet ost
     
    • 1 pose ruccola
    • ½ agurk, i halve skiver
    • 1 avokado, i biter
    • ½ rødløk, i tynne skiver
    • 1 pk piccolotomater, delt i to
    • 1 håndfull valnøtter
    • 1 ss olivenolje
    • 1 ts balsamicoeddik

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Forvarm ovnen til 225 °C.
    2. Stek kjøttdeigen i olje til den er gjennomstekt. Tilsett tomatsaus og la det småkoke i 3–4 min.
    3. Lag hvit saus som anvist på pakken.
    4. Legg lagvis kjøttsaus, lasagneplater og hvit saus i en ildfast form. Avslutt med hvit saus og dryss over ost.
    5. Stek midt i ovnen i ca. 25 min.
    6. Bland sammen ruccola, agurk, avokado, rødløk og valnøtter. Vend med olje og balsamico rett før servering.

    Salaten kan serveres i små skåler ved siden av hvis barna foretrekker ingrediensene hver for seg.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!