Rask lasagne med grønn salat
Hverdagsmiddagen trenger ikke være komplisert! Denne raske lasagnen med frisk grønn salat er enkel å lage, mettende for hele familien og smaker skikkelig digg. Perfekt på travle dager!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 2 pk Coop kjøttdeig av storfe & svin 17 %
- 1 ss olje til steking
- 1 glass tomatsaus til pasta
- 1 pose Toro hvit saus
- 7 dl melk
- Ca. 9 lasagneplater
- Revet ost
- 1 pose ruccola
- ½ agurk, i halve skiver
- 1 avokado, i biter
- ½ rødløk, i tynne skiver
- 1 pk piccolotomater, delt i to
- 1 håndfull valnøtter
- 1 ss olivenolje
- 1 ts balsamicoeddik
FREMGANGSMÅTE:
- Forvarm ovnen til 225 °C.
- Stek kjøttdeigen i olje til den er gjennomstekt. Tilsett tomatsaus og la det småkoke i 3–4 min.
- Lag hvit saus som anvist på pakken.
- Legg lagvis kjøttsaus, lasagneplater og hvit saus i en ildfast form. Avslutt med hvit saus og dryss over ost.
- Stek midt i ovnen i ca. 25 min.
- Bland sammen ruccola, agurk, avokado, rødløk og valnøtter. Vend med olje og balsamico rett før servering.
Salaten kan serveres i små skåler ved siden av hvis barna foretrekker ingrediensene hver for seg.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!