Rana pasta med bacon og kremet parmesansaus

    Kremet pasta med bacon og parmesan er en smakfull og rask middag som passer for både små og store! Den milde sausen og det sprø baconet gjør retten til en sikker favoritt på travle hverdager.

    Rana pasta med bacon og kremet parmesansaus

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min! 

    INGREDIENSER:

    • 1 pk bacon, i terninger
    • 1 brokkoli, i buketter
    • 1 ss smør
    • 2 ½ dl kremfløte
    • 50 g revet parmesan
    • ¼ ts salt
    • ¼ ts pepper
    • 2 pakker Rana pasta
    • 2 ss finhakket gressløk

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Stek bacon i en tørr panne på middels varme i 5–6 min til sprø. La renne av på kjøkkenpapir.
    2. Kok brokkoli i lettsaltet vann i 2–3 min. Sil av og sett til side.
    3. Smelt smør i en liten kjele. Tilsett fløte og varm opp til det småkoker. Rør inn parmesan, salt og pepper og la det smelte til en jevn kremet saus.
    4. Kok pasta som anvist på pakken.
    5. Vend sammen pasta, kremet parmesansaus, brokkoli og sprøstekt bacon. Topp med gressløk.

    Server pasta, brokkoli og bacon hver for seg for barn som liker det enklere. Bruk gjerne ferdigrevet parmesan for å spare tid. Det går også fint å bruke skinke i stedet for bacon.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!