Seiloins med soyasmør og pak choy
Saftig seiloin med soyasmør og sprø grønnsaker gir en spennende vri på hverdagsmiddagen. En rask og barnevennlig rett som passer perfekt i en travel uke!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 3 dl jasminris
- 5 dl vann
- ½ ts salt
- 2 ss smør
- 2 ss soyasaus
- 1 ts sesamolje
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 ts revet ingefær
- ½ rød chili, finhakket
- 600 g Coop seiloin
- 1 ss olje
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- 2 pak choy, delt i to på langs
- 1 ss olje
- ½ ts salt
- 1 rød paprika, i tynne strimler
- 1 vårløk, i skiver
- 1 ss sesamfrø
- 1 lime, i båter
FREMGANGSMÅTE:
- Kok jasminris som anvist på pakken.
- Smelt smøret i pannen. Tilsett soyasaus, sesamolje, hvitløk, ingefær og chili. La småputre i 1 minutt.
- Tørk seifiletene godt og krydre med salt og pepper. Stek i olje på middels høy varme i 2–3 min på hver side til gylne og akkurat gjennomstekte.
- Pensle pak choy med olje og dryss over salt. Stek i en grillpanne eller vanlig panne i 2–3 min til de får farge og mykner lett.
- Anrett ris på tallerkener, legg på fisk, pak choy og strimlet paprika. Hell over soyasmør og topp med sesamfrø og vårløk.
- Server med limebåter ved siden av.
Edamamebønner eller tynne agurkskiver med riseddik passer også til.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!