Taco med pulled pork og rød spisskålsalat
En ny vri på fredagstacoen! Denne saftige pulled pork-tacoen med sprø rødkålsalat og kremet fetadipp er både enkel å lage og lett å like for hele familien. La barna sette sammen sin egen taco med favorittfyllet!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
Rødkålsalat
- 200 g rød spisskål, finsnittet
- 1 gulrot, revet
- 2 vårløk, finsnittet
- 1 avokado, i terninger
- 1 ss sitronsaft
- 1 ss olivenolje
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
Tomatsalsa
- 2 tomater, i små terninger
- ½ rødløk, finhakket
- 2 ss kruspersille, finhakket
- 1 ss limejuice
- 1 ss olivenolje
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
Fetakrem
- 150 g fetaost
- 2 ss crème fraîche
- 1 ss sitronsaft
- 400 g Grilstad Pulled Pork
- 1 pk små tacolefser
- 1 pose nachochips
- Chiliflakes
FREMGANGSMÅTE:
- Bland rødkål, gulrot, vårløk og avokado i en stor bolle. Vend inn sitronsaft, olivenolje, salt og pepper. Sett til side.
- Bland tomater, rødløk, kruspersille, limejuice, olivenolje, salt og pepper til tomatsalsa.
- Mos fetaosten sammen med crème fraîche og sitronsaft.
- Varm pulled pork som anvist på pakken.
- Varm tacolefsene raskt i en tørr stekepanne eller ovn.
- Fyll lefsene med pulled pork, rødkålsalat, tomatsalsa og fetakrem. Dryss over nachochips.
- Server med limebåter og chiliflakes.
For en barnevennlig variant, server komponentene hver for seg så barna kan bygge sin egen taco. Ønsker du mer styrke, tilsett jalapeños eller chilisaus.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!