Taco med pulled pork og rød spisskålsalat

    En ny vri på fredagstacoen! Denne saftige pulled pork-tacoen med sprø rødkålsalat og kremet fetadipp er både enkel å lage og lett å like for hele familien. La barna sette sammen sin egen taco med favorittfyllet!

    Taco med pulled pork og rød spisskålsalat

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min! 

    INGREDIENSER:

    Rødkålsalat 
    • 200 g rød spisskål, finsnittet
    • 1 gulrot, revet
    • 2 vårløk, finsnittet
    • 1 avokado, i terninger
    • 1 ss sitronsaft
    • 1 ss olivenolje
    • ½ ts salt
    • ¼ ts pepper
     
    Tomatsalsa
    • 2 tomater, i små terninger
    • ½ rødløk, finhakket
    • 2 ss kruspersille, finhakket
    • 1 ss limejuice
    • 1 ss olivenolje
    • ½ ts salt
    • ¼ ts pepper
     
    Fetakrem
    • 150 g fetaost
    • 2 ss crème fraîche 
    • 1 ss sitronsaft
    • 400 g Grilstad Pulled Pork
    • 1 pk små tacolefser
    • 1 pose nachochips
    • Chiliflakes

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Bland rødkål, gulrot, vårløk og avokado i en stor bolle. Vend inn sitronsaft, olivenolje, salt og pepper. Sett til side.
    2. Bland tomater, rødløk, kruspersille, limejuice, olivenolje, salt og pepper til tomatsalsa.
    3. Mos fetaosten sammen med crème fraîche og sitronsaft.
    4. Varm pulled pork som anvist på pakken.
    5. Varm tacolefsene raskt i en tørr stekepanne eller ovn.
    6. Fyll lefsene med pulled pork, rødkålsalat, tomatsalsa og fetakrem. Dryss over nachochips.
    7. Server med limebåter og chiliflakes.

    For en barnevennlig variant, server komponentene hver for seg så barna kan bygge sin egen taco. Ønsker du mer styrke, tilsett jalapeños eller chilisaus.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!