HOKA Rincon 3 løpesko dame

  Art nr: 195719197865
  Modellen Rincon 3 er HOKA sin mest dempede lettvektssko. Dette er den 3. utgaven av modellen - redesignet med en kombina...

  Valgt farge: Hvit/blå

  HVIT/BLÅ

  Valgt størrelse: 37 1/3

  36 2/3
  36
  37 1/3
  40
   Kjøp på nett:
   Lav lagerbeholdning
   Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
   Butikklager:

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Modellen Rincon 3 er HOKA sin mest dempede lettvektssko. Dette er den 3. utgaven av modellen - redesignet med en kombinasjon av et lettere og mer responsivt skum i mellomsålen, økt holdbarhet i yttersålen og den beste Rincon-overdelen hittil, laget i et mesh-materiale med gode pusteegenskaper og med god plass til tærne. Denne modellen gir absolutt mest demping uten å gå på bekostning av vekten på selve skoen og er dermed som skapt for deg som er opptatt av dette. Den egner seg også svært godt til alt fra daglige turer til lengre tempoøkter og intervaller.

   Modellen har en svært lett overdel i en såkalt "sandwich-konstruksjon" som er fremstilt i et ventilerende meshmateriale med svært gode pusteegenskaper. Den asymmetriske pløsen gjør at den svaier litt mer mot den ene siden og er noe flatere, men den legger seg likevel fint rundt vristen. I motsetning til sin forgjenger, Rincon 2, har pløsen bedre plass til tærne.

   Mellomsålen er relativt høy og er laget med CMEVA-skum som er et ultramykt og komprimert EVA-skum som er svært lett i vekt. Dette gjør at skoene gir den signaturmyke dempingen som modellene fra HOKA er kjent for, i tillegg at modellen gir absolutt mest støtabsorbering sammenlignet med vekt. Skummet er mer responsivt i motsetning til tidligere versjoner av denne modellen, og gir mer spenst i frasparket. Med Early Stage Meta-Rocker gir sålen et jevnere steg og en raskere overgang til forfoten. Dette merkes ved at skoene gjør det lettere å få opp farten ved tempoøkter. Dempingen og den buede sålen gir optimal beskyttelse og komfort i kjent HOKA-stil.

   Yttersålen har definerte cut-outs på sidene er delvis konstruert med strategiske partier i gummi. Gummien sørger for å opprettholde den gode responsen som skoene gir i tillegg til å gi økt holdbarhet og slitestyrke. Kombinasjonen av mellomsålen og yttersålen gir full bakkekontakt, og en myk og stabil løpsfølelse under løpeturene.

   Hælpartiet er designet med en tynnere pull tab som gjør skoene enklere å ta av og på.

   Rincon 3 er modellen for deg som ønsker en lett treningssko som fungerer til forskjellige typer løp på vei og asfalt. Dersom du er på jakt etter en løpesko som gir både fart og komfort, i tillegg til god respons, er dette muligens den perfekt skoen.

   Produktspesifikasjoner:
   Yttersåle: Gummi
   Mellomsåle: CMEVA
   Teknologi: Early Stage Meta-Rocker
   Støtte: Nøytral
   Demping: Balansert
   Pronasjon: Normal
   Hældropp: 5 mm
   Underlag: Vei, asfalt
   Aktivitet: Treningsturer, lange løpeturer, intervaller
   Lukking: Snøring
   Vekt: 210g i størrelse 42 1/3

   Vedlikehold:
   Ikke vask løpeskoene i vaskemaskin, da dette kan medføre at limet som holder overdel og såle sammen går i oppløsning. Dersom du vet at skoene skal brukes mye i all slags vær, er det lurt å sprayimpregnere skoene før bruk. Dette gjør at skoene er enklere å vedlikeholde, og skitt og flekker kan enkelt tørkes av med en fuktig klut. Sprayimpregneringen vil ikke påvirke pusteegenskapene til skoen.

   • Ventilerende overdel i et lett meshmateriale
   • Fulldempet og høy EVA-mellomsåle gir myk demping
   • Gir en stabil og myk løpsfølelse med god bakkekontakt
   • Passer godt til daglige løpeturer og tempoøkter
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer195719197865
   Leverandørens artikkelnummer1119396
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.6 kg
   Høyde12 cm
   Lengde28.5 cm
   Bredde22.5 cm