• Passer til oppkjørte løyper og upreparerte områder
 • Heldekkende stålkant for stabilitet og kontroll
 • Solid trekjerne for robust bruk og holdbarhet
 • Inkludert Rossignol Control binding

Ny og spennende turski med stålkant og mohair felle. Passer til oppkjørte løyper og mindre fjellturer i upreparerte områder. Inkludert Rossignol Control bindinger.

Rossignol Evo XC 65 R-Skin er en ny og spennende turski med heldekkende stålkant og R-SKIN teknologi. Skiene kommer ferdig montert med IFP plate og gjør at du kan sette alle typer vanlige langrennsko i kombinasjon med denne skien. Dette gir skiene et stort bruksområdet om du skal ga turer i oppkjørte løyper eller mindre fjellturer i mer upreparert området. Evo XC 65 R-Skin kommer med universal slipt såle og 65/35 Mohair mix i fellen, som gir suverent feste og holdbarhet, samt god glid. Inkludert Rossignol Control ferdigmontert binding.

LDC CORE
Rossignols eksklusive kjernekonstruksjon med lav tetthet, er en lett trekjerne med luftkanaler for lett styrke og energi.

SHORT SKI CONCEPT
Rossignols eksklusive konsept med korte lengder garanterer bedre manøvrering, kontroll og brukervennlighet, mens det gjør skøytebevegelser mer dynamiske.

R-SKIN TECH
Smørefrie R-Skin har utskiftbare mohair-feller og sørger for raske, bestemte fraspark og maksimal gli uten ekstra forberedelser.

ACTIV' CAP
Active Cap-konstruksjon kombinerer RossiCap og multiretningsglassfiber for en smidig fleks fra tuppen til bakdelen, for god gli over ujevnt terreng og høynet torsjonsstivhet for forbedret kontroll.

BINDING
Fullfør offpiste turoppsettet med Control Step-In skibindinger. Med Turnamic® Nordic system. Bindingen er kompatibel med alle støvler med NNN®- og Prolink® såler. Systemet har enkel og verktøyfri justering foran og bak, for tilpasset ytelse basert på snøforholdene. Step-In design gjør det enkelt å ta dem på uten å måte bruke spaker. Den er kun kompatibel med Turnamic® IFP plater.

TEKNISKE DETALJER:

 • Bruksområde: Smørefri turski for oppkjørte løyper eller upreparert områder
 • Konstruksjon: LDC core trekjerne, RossiCap
 • Såle: Universalslipt, Mohair mix 65/35 fell i festesonen
 • Bindingssystem/-type: Turnamic® IFP plate med Rossignol Control Step-In binding
 • Mål/geometri: 65-53-60 mm
 • Vekt (pr. par): 1500 gram (lengde 175 cm)
Generelt
Artikkelnummer3607683551118
Leverandørens artikkelnummerRHJWC01
Forpakningsmål
Bruttovekt1.5 kg
Høyde1 cm
Lengde165 cm
Bredde44 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Rossignol Evo XC 65 R-Skin langrennsski 2021

Art nr: 3607683551118
2 49000
  Størrelse
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.