7 nyttige ting som løser tidsklemma

Det er som kjent hverdager det er flest av. Da er det en fordel å kunne gjøre dem så enkle som mulig.

Her er de 7 gode hjelperne dine til den hverdagslige tidsklemma!

1. Robotstøvsuger

I et livlig hjem med mye aktivitet og moro samler det seg ofte litt ekstra smuler og støv. Likevel har du kanskje ikke alltid tid til å støvsuge så ofte som du burde.

Det er her robotstøvsugeren kommer inn! Den støvsuger huset for deg, så du enten kan sitte med beina på bordet (du vil jo ikke være i veien for roboten!), eller du kan gjøre noe annet nyttig.

Med 75 minutters effektiv driftstid er en robotstøvsuger den effektive hushjelpen du alltid har drømt om.

NYSGJERRIG? Slik fungerer en robotstøvsuger


2. Vaskerobot

Apropos effektive hushjelper – har du hørt om en vaskerobot før? Den finnes faktisk, og er like genial som sin kompis robotstøvsugeren. Den feier og vasker både gulv og parkett, og holder på i én time av gangen. Du kan i tillegg enkelt styre den via en app.

Tenk å slippe både støvsuging og vasking av huset – det er nesten for godt til å være sant!


3. Sykkeltilhenger og sportsvogn

Å sitte i kø på vei til og fra jobb, trening eller butikken er en klassisk tidstyv som kan være vanskelig å unngå fordi barna ikke får plass på den litt mer smidige sykkelen.

Løsningen på dette er sykkeltilhengeren. Denne kan både brukes som sportsvogn og sykkeltilhenger, og kan gi en behagelig reise for opp til to barn av gangen. Perfekt enten du vil kombinere reise og trening, eller om du bare vil slippe kø.


4. Vakuumpakker

Visste du at holdbarheten på både fersk og fryst mat øker med opp til fem ganger om den er vakuumpakket? En vakuumpakker er derfor perfekt om du ønsker å planlegge ukesmenyen på forhånd (som for øvrig er gunstig når du er i tidsklemma, du slipper å løpe i butikken flere ganger i uka).

Med vakuumpakket mat kan du både fryse og pakke ned maten, slik at den er klar og enkel å slenge sammen den dagen den skal spises.

Et godt tips er derfor å sette av en søndag til å lage opp litt ulike middager, slik at du har måltidene klare når tiden ikke strekker helt til.

TIPS: Disse 5 tingene blir mye enklere med en vakuumpakker


5. SPIIS multikutter

Når du lager mat er det ofte én ting som tar litt ekstra tid og krefter, og det er all kuttingen.

Dette problemet løser du med en SPIIS multikutter. Med dette fantastiske verktøyet vil det både bli enklere og ta mindre tid å både kutte og raspe. Multikutteren kommer i tillegg med 14 ulike deler, så mulighetene er mange.


6. Stavmikseren

Når vi først er inne på effektiv matlaging, er det veldig vanskelig å unngå stavmikseren. Noen ganger føles det som om dette fantastiske verktøyet kan gjøre alt, og det skal godt gjøres å ikke bli glad i denne hjelperen.

Stavmikseren kan kutte, blende, mose og vispe. Den kommer derfor garantert til å spare deg for både tid og arbeid når du skal lage mat.

LES OGSÅ: 5 grunner til å elske stavmikseren


7. Skotørker

Har du noen gang kjent på den lille panikken når barna kommer hjem med klissvåte sko, og du innser at de ikke har noe tørt å ha på seg dagen etter?

Med en skotørker slipper du dette problemet. En skotørker avfukter og tørker skoen effektivt, og er i tillegg skånsom mot skoene. 

Med noen av disse tingene vil tidsklemma føles litt løsere, og dermed blir hverdagen kanskje litt bedre også?


04.06.2018 05.47.00