✓ Klart til henting innen 2 timer ✓ 120 dagers åpent kjøp ✓ Gratis frakt til butikk

 • 89 deler
 • Alder: Fra 5+

LEGO® City sportsbilen har avtakbart tak, justerbar bakspoiler, sporty felger og minifigursjåfør. Settet er perfekt for barn som liker kule kjøretøy.

Barn med sans for kule kjøretøy, vil digge LEGO® City Sportsbil (60285). Kjøretøyet har mange tøffe designdetaljer, inkludert aerodynamisk karosseri, avtakbart tak som gjør om bilen til en kabriolet, justerbar bakspoiler, plass til en minifigursjåfør, sporty, svarte felger og dekk som gir godt feste mot underlaget. Legg ut på fantasifull ferd på landeveien! En LEGO godbit for jenter og gutter fra fem år Byggeinstruksjoner til LEGO City sportsbilen følger med i esken, og du kan laste ned Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Instructions PLUS er en interaktiv byggeveiledning som inkluderer fantastiske verktøy for zooming og rotering, som kjapt gjør ferske LEGO byggere til mesterbyggere. Kule kjøretøy fra LEGO City Jenter og gutter kan utforske mange ulike kjøretøy med lekesettene i LEGO City Kule kjøretøy serien og samtidig utvikle fysiske ferdigheter og selvtillit gjennom bygging og lek.
• Introduser jenter og gutter for LEGO® Citys spennende verden med dette imponerende sportsbil-byggesettet som inspirerer til fantasifull rollespillek. Passer for barn fra fem år og oppover.
• Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge den imponerende sportsbilen i LEGO® City Kule kjøretøy serien. Sportsbilen har plass til en minifigur bak rattet og er perfekt for barn som digger kule biler.
• Iøynefallende karosseri-design, justerbar bakspoiler, sporty svarte felger, dekk som gir godt veigrep, og detaljert førerplass med sotede vinduer og plass til sjåførminifiguren som følger med.
• Byggesettet LEGO® City sportsbil (60285) er flott som gave til jul, bursdag og alle andre anledninger. Passer for jenter og gutter fra fem år og oppover.
• LEGO® City sportsbilen er 4 cm høy, 12 cm lang og 5 cm bred.
• Denne byggeleken drives av barns uendelige fantasi, og leken starter i det øyeblikket klosseposene åpnes.
• Inkluderer enkle, trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, en interaktiv byggeveiledning for morgendagens byggmestere. Instructions PLUS er inkludert i gratisappen LEGO® Building Instructions for smartenheter.
• Gi barns kreativitet et ekstra gir med LEGO® City Kule kjøretøy produktserien som byr på mange funksjoner og figurer som inspirerer til kreativ lek og utvikler barns fysiske ferdigheter og selvtillit.
• LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjekrav. De er derfor kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
• LEGO® City klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at alle byggesett oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Generelt
Artikkelnummer5702016889703
Leverandørens artikkelnummer60285
Forpakningsmål
Bruttovekt0.155 kg
Høyde14.1 cm
Lengde6.1 cm
Bredde15.7 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City 60285 Sportsbil

Art nr: 5702016889703
12900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Kjøpeutbytte som Coop-medlem
  Kjøpeutbytte som Coop-medlem
  Klikk og hent innen 2 timer
  Klikk og hent innen 2 timer
  120 dager åpent kjøp
  120 dager åpent kjøp
  Hent i butikk - gratis og enkelt
  Hent i butikk - gratis og enkelt
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.