• 3406 deler
 • Alder: fra 18+

Skjem bort deg selv med det avstressende og fantasifylte settet LEGO® kunst: Star Wars™ Sith™, et 3-i-1-veggkunstsett med interessant og engasjerende lydspor.

Har du noensinne drømt om å eie et portrett av en beryktet skurk? Nå kan du ta en pause fra virkeligheten og bygge én av i alt tre imponerende portretter av en Sith-lord. Du kan også kjøpe tre sett og skape den ultimate, kreative portrettsamlingen. Det inkluderte opptaket gjør opplevelsen enda flottere med fortellinger om settet. Når modellen er ferdig, kan du utstyre den med en Star Wars-signaturflis og vise den fram.

Er du en fan av Star Wars™, er dette settet perfekt for deg. Bygg et ikonisk kunstverk med settet LEGO® kunst: Star Wars™ Sith™ (31200). Nyt en velfortjent pause med dette spesielle byggesettet som kan stilles ut hjemme eller på kontoret. Kreativt byggeprosjekt Med dette 3-i-1-portrettsettet kan du bygge en hyllest til Sith-lordene Darth Maul™, Kylo Ren™ eller Darth Vader™. Og for enda mer moro kan du kjøpe og sette sammen tre sett til det ultimate, vegghengte Darth Vader-kunstverket. Mens du bygger kan du høre på det inkluderte lydsporet med detaljer og fortellinger om settet. Avslutt modellbyggingen med en Star Wars-signaturplate før du henger settet på veggen eller setter det på en hylle. Fullt fokus Du trenger verken å være maler eller ha mange LEGO modeller for å ha glede av å bygge dette portrettsettet. Når det er ferdig, har du fått et blikkfang du kan være stolt av. Dette LEGO settet er en del av en serie med inspirerende byggesett for voksne som liker popkultur, kunst, design og arkitektur. Settet er også en flott gave til alle (inkludert deg selv).

Generelt
Artikkelnummer5702016677713
Leverandørens artikkelnummer31200
Forpakningsmål
Bruttovekt1.686 kg
Høyde41.5 cm
Lengde5.3 cm
Bredde40.4 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Art 31200 Star Wars™ Sith™

Art nr: 5702016677713
1 59900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.