• Fra 6+
 • 33 deler

Gi fingernemme barn en gøyal gjør det selv-leke med settet Kosmisk undringsarmbånd som inneholder et svart armbånd og 32 fargerike dekorfliser!

Barn som liker å jobbe med kunst- og håndarbeidsprosjekter og å designe smykker, vil elske det flotte settet LEGO® DOTS™ (41903) Kosmisk undringsarmbånd! Dette gjør det selv-settet er enkelt og intuitivt og gir barn muligheten til å lage sine egne smykker og forandre dem etter for eksempel humør og antrekk. Smykkesett som kan tilpasses Dette kule armbåndsettet inneholder et justerbart, svart armbånd som passer til både smale og brede håndledd. Settet inkluderer 32 fargerike fliser, inkludert spesialfliser dekorert med stjerneskudd, planeter og unike diamantelementer, og gir barn muligheten til å uttrykke seg kreativt og designe unike og gøyale armbånd basert på fantasien. Designmoro for barn som elsker å lage ting Med dette flotte settet får barn lov til å bruke fantasien og designe armbånd helt etter eget hode. De kan lage armbånd som matcher humøret, eller som viser stilen deres – med disse armbåndene er alt mulig. Settene er perfekte som gaver til jul, bursdag og alle andre anledninger.

• Det søte settet LEGO® DOTS™ Kosmisk undringsarmbånd (41903) er perfekt for barn som liker å lage ting selv, og inneholder et justerbart armbånd og 32 fargerike fliser. Leken starter med dekorering rett ut av posen!
• Lag og vis fram personlige smykker! Barn utvikler evnen til å designe og uttrykke seg gjennom å dekorere dette gøyale armbåndet, enten ved å følge mønsterideene på emballasjen eller finne på en unik stil selv.
• Det er lett å lage fantasifulle ting med de fargerike flisene i dette settet og i andre sett. Barn kan også bruke fliser fra pakken LEGO® DOTS™ 41908 Ekstra DOTS – serie 1 for å lage nye stiler og gjøre armbåndene sine enda kulere.
• Alle som liker gjør det selv-leker samt kunst- og håndarbeidssett, vil elske dette flotte settet. Det bøyelige armbåndet og de fargerikt dekorerte flisene vil glede alle barn fra 6 år og oppover og egner seg flott som gave til jul, bursdag eller andre anledninger.
• Lite og bærbart. Armbåndet er over 20 cm langt, og dette morsomme og kreative Gjør det selv-settet er perfekt for ferske designere som kan lage og pynte seg med ulike armbåndversjoner.
• Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig. I tillegg får de gleden av å lage noe nytt og unikt helt på egen hånd.
• Det er bare å åpne posen, så starter den morsomme armbåndsdekoreringen. Enkle tips gjør armbånddesign lett som en plett og gir barn god mestringsfølelse mens de har det gøy og lager unike og kreative smykker.
• Med LEGO® DOTS™ sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Dette smykkemaker-lekesettet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse.
• LEGO® DOTS™ fliser og armbånd oppfyller bransjens strengeste standarder samt våre egne strenge kvalitetskrav. De er designet for å være ensartede og kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Hver gang.
• Vi tester LEGO® fliser og armbånd ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å sikre at alle våre byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Generelt
Artikkelnummer5702016616729
Leverandørens artikkelnummer41903
Forpakningsmål
Bruttovekt0.017 kg
Høyde0.7 cm
Lengde9.3 cm
Bredde24.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® DOTS™ 41903 Kosmisk undringsarmbånd

Art nr: 5702016616729
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.