• 10 deler
 • Alder: Fra 5+

Aktiver den svinghjuldrevne stuntsykkelen, og forbered deg på spennende stunt og actionfylte opplevelser med LEGO® City stuntteamet! Opplev Clemmons – LEGO City TV-seriehelt, teammaskot og ufrivillig deltidsarbeidende stuntmann. Kan kyllinger fly? Denne kan i hvert fall det! Med den tøffe stuntsykkelen kan du hoppe, utføre luftige stunt og lande på bakhjulet. Få publikum til å gispe! Få publikum til å gispe!

Det actionfylte, svinghjuldrevne settet LEGO® City Stuntmotorsykkel og kyllingdrakt-figur (60310) inneholder en kul lekemotorsykkel perfekt for tøff bakhjulskjøring og høytflygende stunt.
Og med Clemmons fra LEGO City Adventures TV-serien, iført kyllingdrakt, er alt duket for et morsomt stuntshow.
En flott LEGO leke for barn fra fem år og oppover.
Lekesettet leveres med enkle, trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Denne interaktive byggeveiledningen med funksjoner for zooming og rotering av modellen gjør at LEGO byggingen går lekende lett. Flotte leker for barn! Med LEGO City Stuntz sett får barn fart og spenning med svinghjuldrevne motorsykler, kule kjøretøy, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek. Lekesettene i det actionfylte LEGO City stuntuniverset kan brukes sammen for enda mer fart og spenning!

Generelt
Artikkelnummer5702017024226
Leverandørens artikkelnummer60310
Forpakningsmål
Bruttovekt0.042 kg
Høyde12.2 cm
Lengde9.1 cm
Bredde4.7 cm
Lego
Alder3-5 år
SerieLEGO® City
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Stunt 60310 Stuntmotorsykkel og kyllingdrakt-figur

Art nr: 5702017024226
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.