• 365 deler
 • Alder: Fra 5+

Med settets treetasjes slott, tre minidukkefigurer og to LEGO® figurer av dyr kan du overraske fans av Disney Princess eller barn som elsker å bygge slott.

Bli med på en dans med skjebnen på Disney Princess slottet til Askepott og prinsen! Bygg det klassiske LEGO® ǀ Disney slottet i tre etasjer, og utforsk alle rommene. Besøk omkledningsrommet for å se Askepotts ballkjole. Kle deg om, og dans en vals i ballsalen. Eller ta deg en matbit på kjøkkenet. Etterpå kan du utforske resten av slottet sammen med Gus Gus og Lucifer. Men se opp for Lady Tremaine – hun har alltid noen arbeidsoppgaver på lur!

Slottsbyggere eller fans av Disney Princess fra fem år får mange lekemuligheter med settet LEGO® ǀ Disney Slottet til Askepott og prinsen (43206). Det inkluderer et treetasjes slott, tre minidukkefigurer og to LEGO dyrefigurer samt interaktive, digitale byggeinstruksjoner som gjør byggingen ekstra morsom. De intuitive zoom- og rotasjonsverktøyene i gratisappen LEGO Building Instructions lar barn visualisere modellen mens de bygger. Fysisk lek Dette detaljerte settet har mange funksjoner og masse tilbehør som stimulerer til gøyal rollelek, og lar barn gjenoppleve filmscener og finne på nye fortellinger. Slottet har en ballsal med roterende dansegulv, omkledningsrom der barn kan skifte kjole på Askepott, et kott med fungerende katteluke og mye mer som inspirerer til kreativ lek. Mange gøyale figurer Barn kommer raskt i gang med leken med minidukkefigurer av Disney Princess Askepott, prinsen og Lady Tremaine samt LEGO figurer av Gus Gus og Lucifer. Settet er en flott gave til alle Disney-fans.

Generelt
Artikkelnummer5702017154336
Leverandørens artikkelnummer43206
Forpakningsmål
Bruttovekt0.859 kg
Høyde35.4 cm
Lengde37.8 cm
Bredde7.05 cm
Lego
Alder4+ år
SerieLEGO® Disney™
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Disney Princess™ 43206 Slottet til Askepott og prinsen

Art nr: 5702017154336
  Nettlager:
  På lager (+20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.