• 392 deler
 • Alder: Fra 8+

Turbolad små superhelters fantasi med dette spektakulære leke- og utstillingssettet med batmobil og minifigurer av Batman™ og The Penguin™.

Batman™ kjører med et brøl gjennom GOTHAM CITY™ i sin superkule batmobil. Blå flammer står ut av eksosrøret mens den kappekledde korsfareren jakter på The Penguin™. Så sikter superskurken den overdimensjonerte raketten sin mot Batman, og du må avfyre batmobilens megamissiler! Batman stiger ut av kjøretøyet for å se nærmere på ødeleggelsene, før han setter seg inn i bilen igjen og kjører i full fart til neste eventyr.

Barn som digger Batman™, vil garantert like det spektakulære settet LEGO® DC Batman Batmobil: På jakt etter The Penguin™ (76181). Den ikoniske leke- og utstillingsmodellen av Batmans batmobil gir barn fra åtte år og oppover actionfylt lek inspirert av Batman-filmen. Rakettskytende batmobil Denne kampklare batmobil-modellen har to fjærbelastede skytere foran som skyter megastore raketter, samtidig eller hver for seg, når barna trykker på deksler på panseret. Frontrute- og takmodulen kan tas av, slik at Batman-minifiguren kan plasseres i førersetet. Det er også plass til en passasjer i bilen. Fest blå flamme-elementer til eksosrøret for enda mer turboladet action. Settet inneholder minifigurer av Batman med stoffkappe og The Penguin med skyter og håndholdt rakettutskyter med integrert knotteskyter som avfyrer runde deler. Når den fantasidrevne superheltleken er over for dagen, kan det tøffe kjøretøyet stilles ut på barnerommet.

Generelt
Artikkelnummer5702016912982
Leverandørens artikkelnummer76181
Forpakningsmål
Bruttovekt0.524 kg
Høyde19.1 cm
Lengde35.4 cm
Bredde7 cm
Lego
SerieLEGO® Marvel Super Heroes
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® DC Comics Super Heroes 76181 Batmobil: På jakt etter The Penguin™

Art nr: 5702016912982
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.