LEGO® City Fire 60319 Politijakt- og brannslukkingssett

    Art nr: 5702017161037
    Dette LEGO® City brann- og politisettet er fullt av inspirerende detaljer som får fantasien i gang hos barn som elsker a...
      Nettlager:
      Få på lager
      Butikklager:
      Dine leveringsalternativer
      Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

      Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
      Hent i butikk etter bare to timer
      Gebyrfri faktura med Walley
      120 dagers åpent kjøp

      Betalingsmetoder

      Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

      Leveringsmetoder

      Logotype av alternativer

      • Produktdetaljer
      • Produktomtaler
      • Spesifikasjoner

      Produktdetaljer

      Dette LEGO® City brann- og politisettet er fullt av inspirerende detaljer som får fantasien i gang hos barn som elsker actionfylt lek og LEGO City Adventures TV-serien.

      Se opp! SKREENS ... KRASJ! En råkjørende skurk med sekken full av tyvegods har akkurat krasjet med et trafikklys, og nå har det begynt å brenne i byen. Få fart på politimotorsykkelen, og ta opp jakten på skurken som prøver å stikke av! Så gjelder det å hjelpe brannkonstabel Bob fra LEGO® City TV-serien med å komme seg bak rattet på pickupen, kjøre fort til brannstedet og få den tøffe dronen på vingene for å slukke flammene. Fart og spenning venter i LEGO City!

      Barn som liker actionfylt lek, vil garantert like LEGO® City Politijakt- og brannslukkingssett (60319). Lekesettet er fullt av inspirerende detaljer og kule kjøretøy, inkludert en brann-pickup med drone, en politimotorsykkel og et skurkekjøretøy. Og med en kattefigur og tre minifigurer, inkludert brannkonstabel Bob fra LEGO City Adventures TV-serien, er det duket for actionfylt lek! Flott byggeleke for barn fra fem år Settet inkluderer en trinnvis bildeveiledning og digitale byggeinstruksjoner. Den intuitive, digitale veiledningen er tilgjengelig i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Den har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller fra alle vinkler mens de bygger. LEGO City – en verden full av kreativitet LEGO City lekesett byr på en morsom bygge- og lekeopplevelse med bygninger med mange funksjoner, realistiske kjøretøy og fartøy og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull frilek basert på hverdagshelter og situasjoner fra virkeligheten.

      • 295 deler
      • Alder: Fra 5+
      Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
      Generelt
      Artikkelnummer5702017161037
      Leverandørens artikkelnummer60319
      Forpakningsmål
      Bruttovekt0.56 kg
      Høyde5.8 cm
      Lengde28 cm
      Bredde26 cm
      Lego
      Alder4+ år
      SerieLEGO® City