• 295 deler
 • Alder: Fra 5+

Dette LEGO® City brann- og politisettet er fullt av inspirerende detaljer som får fantasien i gang hos barn som elsker actionfylt lek og LEGO City Adventures TV-serien.

Se opp! SKREENS ... KRASJ! En råkjørende skurk med sekken full av tyvegods har akkurat krasjet med et trafikklys, og nå har det begynt å brenne i byen. Få fart på politimotorsykkelen, og ta opp jakten på skurken som prøver å stikke av! Så gjelder det å hjelpe brannkonstabel Bob fra LEGO® City TV-serien med å komme seg bak rattet på pickupen, kjøre fort til brannstedet og få den tøffe dronen på vingene for å slukke flammene. Fart og spenning venter i LEGO City!

Barn som liker actionfylt lek, vil garantert like LEGO® City Politijakt- og brannslukkingssett (60319). Lekesettet er fullt av inspirerende detaljer og kule kjøretøy, inkludert en brann-pickup med drone, en politimotorsykkel og et skurkekjøretøy. Og med en kattefigur og tre minifigurer, inkludert brannkonstabel Bob fra LEGO City Adventures TV-serien, er det duket for actionfylt lek! Flott byggeleke for barn fra fem år Settet inkluderer en trinnvis bildeveiledning og digitale byggeinstruksjoner. Den intuitive, digitale veiledningen er tilgjengelig i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Den har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller fra alle vinkler mens de bygger. LEGO City – en verden full av kreativitet LEGO City lekesett byr på en morsom bygge- og lekeopplevelse med bygninger med mange funksjoner, realistiske kjøretøy og fartøy og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull frilek basert på hverdagshelter og situasjoner fra virkeligheten.

Generelt
Artikkelnummer5702017161037
Leverandørens artikkelnummer60319
Forpakningsmål
Bruttovekt0.56 kg
Høyde5.8 cm
Lengde28 cm
Bredde26 cm
Lego
Alder4+ år
SerieLEGO® City
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Fire 60319 Politijakt- og brannslukkingssett

Art nr: 5702017161037
  Nettlager:
  På lager (+50)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.