LEGO® DOTS 41962 Kreativ familiepakke med enhjørning

  Art nr: 5702017188355
  Stimuler hele familiens kreativitet og oppfinnsomhet med denne pakken, som inkluderer fem produkter og mange designflise...
  Nettlager:
  På lager (1-5)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Stimuler hele familiens kreativitet og oppfinnsomhet med denne pakken, som inkluderer fem produkter og mange designfliser, inkludert tre pakker med bokstavfliser.

  Skap noe vakkert alene eller sammen med familie eller venner med settet Kreativ familiepakke med enhjørning! Åpne LEGO® DOTS settet for å utforske de mange forskjellige tingene du kan lage, bruke, dele og vise fram, inkludert to smale armbånd, en skrivemateriellholder formet som en enhjørning, en liten meldingstavle og dekorasjoner med snor samt masse fargerike fliser og tre pakker med bokstavfliser. La oss feire gøyale leker og #youDOTyou!

   

  Gjør noe spesielt ut av neste familiesamling med det gøyale settet LEGO® DOTS Kreativ familiepakke med enhjørning (41962)! Pakken er laget for barn og fans av hobbysett fra seks år, og inneholder fem forskjellige DOTS produkter, inkludert to smale armbånd, en skrivemateriellholder formet som en enhjørning med avtakbar topp, en liten meldingstavle og dekorasjoner med snor samt masse fargerike fliser og tre pakker med bokstavfliser for dekorering. Barn og grupper kan sette sammen de forskjellige lekeelementene og uttrykke seg ved hjelp av kreative designmønstre. Si det på din måte Med LEGO DOTS får barn gøyal LEGO lek og kan utfolde seg kreativt mens de bygger og dekorerer de forskjellige settene. DOTS sett gir kreative barn mange muligheter for gøyal og fantasifull lek.

  • 707 deler
  • Alder: Fra 6+
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer5702017188355
  Leverandørens artikkelnummer41962
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.54 kg
  Høyde5.8 cm
  Lengde38 cm
  Bredde25.8 cm
  Lego
  Alder6+ år
  SerieLEGO® Dots