• 707 deler
 • Alder: Fra 6+

Stimuler hele familiens kreativitet og oppfinnsomhet med denne pakken, som inkluderer fem produkter og mange designfliser, inkludert tre pakker med bokstavfliser.

Skap noe vakkert alene eller sammen med familie eller venner med settet Kreativ familiepakke med enhjørning! Åpne LEGO® DOTS settet for å utforske de mange forskjellige tingene du kan lage, bruke, dele og vise fram, inkludert to smale armbånd, en skrivemateriellholder formet som en enhjørning, en liten meldingstavle og dekorasjoner med snor samt masse fargerike fliser og tre pakker med bokstavfliser. La oss feire gøyale leker og #youDOTyou!

 

Gjør noe spesielt ut av neste familiesamling med det gøyale settet LEGO® DOTS Kreativ familiepakke med enhjørning (41962)! Pakken er laget for barn og fans av hobbysett fra seks år, og inneholder fem forskjellige DOTS produkter, inkludert to smale armbånd, en skrivemateriellholder formet som en enhjørning med avtakbar topp, en liten meldingstavle og dekorasjoner med snor samt masse fargerike fliser og tre pakker med bokstavfliser for dekorering. Barn og grupper kan sette sammen de forskjellige lekeelementene og uttrykke seg ved hjelp av kreative designmønstre. Si det på din måte Med LEGO DOTS får barn gøyal LEGO lek og kan utfolde seg kreativt mens de bygger og dekorerer de forskjellige settene. DOTS sett gir kreative barn mange muligheter for gøyal og fantasifull lek.

Generelt
Artikkelnummer5702017188355
Leverandørens artikkelnummer41962
Forpakningsmål
Bruttovekt0.518 kg
Høyde26.2 cm
Lengde38.2 cm
Bredde5.65 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® DOTS 41962 Kreativ familiepakke med enhjørning

Art nr: 5702017188355
64900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.