LEGO® Jurassic World™ 76945 Motorsykkeljakt på Atrociraptor

  Art nr: 5702016913514
  Barn kan gjenoppleve spenning og eventyr fra filmen Jurassic World Dominion med dette dinosaur-lekesettet som blant anne...
   Nettlager:
   På lager (+50)
   Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
   Butikklager:

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Barn kan gjenoppleve spenning og eventyr fra filmen Jurassic World Dominion med dette dinosaur-lekesettet som blant annet inkluderer en atrociraptor-figur og motorsykkel.

   Gjør deg klar til actionfylt lek med dette supre settet som er inspirert av filmen Jurassic World Dominion. På markedet er det en vegg som den rabiate atrociraptoren og en tøff motorsykkel kan brase rett gjennom, kamparena med plass til to små dinosaurer samt minifigurer av Owen Grady og Rainn Delacourt.

   Fans kan gjenskape spennende scener fra filmen Jurassic World Dominion med byggesettet Motorsykkeljakt på Atrociraptor (76945). Settet er perfekt som gave til barn fra seks år og oppover, som fortjener en belønning, og inkluderer en bevegelig atrociraptor-figur, motorsykkel og et klossebygd marked med en veltbar vegg og roterende dinosaur-kamparena. Actionfylt rollelek Dette bærbare settet inkluderer minifigurer av Owen Grady og Rainn Delacourt med en bedøvelsespistol samt små dinosaurfigurer og byr på kreativ og gøyal rollelek. Settet inkluderer trinnvise instruksjoner som gjør at selv nybegynnere har glede av byggeprosessen, og settet kan brukes sammen med T. rex og Atrociraptor på rømmen (76948) for enda mer actionfylt lek. Dinosaurmoro! LEGO® Jurassic World sett inneholder støpte, byggbare dinosaurfigurer, minifigurer og detaljerte kjøretøy som barn kan bruke for å gjenskape scener fra filmene og tv-seriene, lage egne fortellinger eller rett og slett bygge og stille ut.

   • 169 deler
   • Alder: Fra 6+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702016913514
   Leverandørens artikkelnummer76945
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.28 kg
   Høyde6.2 cm
   Lengde26.2 cm
   Bredde14.4 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® Jurassic World™