LEGO® Jurassic World™ 76943 Pteranodon-jakt

  Art nr: 5702016913422
  Overrask små barn med et spennende LEGO® Jurassic World sett fullt av actionfylt dinosaurlek. Settet inkluderer en lettb...
   Nettlager:
   På lager (+50)
   Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
   Butikklager:

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Overrask små barn med et spennende LEGO® Jurassic World sett fullt av actionfylt dinosaurlek. Settet inkluderer en lettbygd pteranodon samt lekemodeller av buggy, fiskebod og kai.

   Dette flotte settet som er inspirert av filmen Jurassic World Dominion, har alt barn trenger for actionfylt lek. Settet inneholder en klossebygd kai, fiskebod og buggy, minifigurer av Owen Grady og Maisie med fiskestang og lasso samt en pteranodon-figur. La jakten begynne!

   Med lekesettet Pteranodon-jakt (76943) lærer barn fra fire år å bygge og finne på spennende eventyr fra Jurassic World. Settet inkluderer en lekemodeller av en buggy, en fiskebod og en kai og er flott som gaveidé til dinosaurinteresserte barn. Inkluderer også en bevegelig pteranodon-figur og to minifigurer med lekeinspirerende tilbehør som fiskestang og lasso. Digitale instruksjoner De enkle bildebaserte instruksjonene er perfekte for barn som akkurat har begynt på lesetreningen. Settet inkluderer dessuten digitale instruksjoner i gratisappen LEGO® Building Instructions som inkluderer verktøy for zooming og rotering av modellen, slik at byggeprosessen blir enda morsommere. Bygg sammen Med LEGO 4+ byggeleker får barn tilgang til et stort univers fullt av filmfavoritter, TV-figurer og hverdagshelter. Settene inneholder spesialdesignede startklosser som gjør at selv nye byggere klarer å bygge kjøretøy, bygninger og andre ting med bare litt hjelp fra eldre søsken eller en voksen.

   • 94 deler
   • Alder: Fra 4+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702016913422
   Leverandørens artikkelnummer76943
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.32 kg
   Høyde6.2 cm
   Lengde26.2 cm
   Bredde14.4 cm
   Lego
   Alder4+ år
   SerieLEGO® Jurassic World™