• 258 deler
 • Alder: Fra 7+

Gi en ung sjåfør nøklene til LEGO® Creator 3-i-1 Gateracer, som kan bygges om til en lynrask racerbil eller heftig hotrod.

Gjør deg klar til heftige billøp med tre forskjellige superraske biler. Sett deg bak rattet på den heftige gateraceren med siderør og spoler, og kjør i full fart bortover veien. Etterpå kan du bygge den om til en racerbil og delta på racerbanen før du forvandler den til en rød og blågrønn hotrod. Du kan også bygge et lynraskt kjøretøy etter eget hode. Med dette 3-i-1-settet fortsetter den fartsfylte leken så lenge du vil.

Med det flotte byggesettet LEGO® Creator 3-i-1 Gateracer (31127) kan fans av lynraske biler innta gatene eller racerbanen med selvtillit. Barn fra sju år blir garantert glade for denne oppgraderte muskelbilen med kule siderør, spoiler og avtakbart tak. Utallige muligheter for spennende billøp Barn for tre forskjellige bygge- og lekeopplevelser med dette LEGO Creator 3-i-1-settet. De kan bygge gateracer-muskelbilen før de bygger den om til en racerbil, en spesialbygd rød og blågrønn hotrod eller finner på et helt nytt og kraftig fartsmonster. En digital opplevelse for LEGO byggere Settet inkluderer interaktive, digitale instruksjoner som gir en enda morsommere byggeopplevelse. Barn finner instruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, som inneholder verktøy for zooming og rotering som lar dem visualisere modellen mens de bygger.

Generelt
Artikkelnummer5702017117430
Leverandørens artikkelnummer31127
Forpakningsmål
Bruttovekt0.465 kg
Høyde19.1 cm
Lengde26.2 cm
Bredde6.1 cm
Lego
SerieLEGO® Creator
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Creator 31127 Gateracer

Art nr: 5702017117430
  Nettlager:
  På lager (+100)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.