• 71 deler
 • Alder: Fra 2+

Med dette lekesettet med ville dyr og en tredimensjonal lekematte med jungelmotiv kan små dyreelskere oppleve dyr fra Sør-Amerika i sitt naturlige habitat.

Opplev Sør-Amerikas ville dyr og natur sammen med ditt dyreinteresserte barn. Dette allsidige, fysiske lekesettet byr på mange muligheter for lek og læring. Møt krokodillen, apene, dovendyret, jaguarungen, tukanen og alpakkaen, utforsk trærne, klippene og fossen. Bygg deretter om settet for å dra på nye eventyr på den brettbare lekematten med jungelmotiv.

Med LEGO® DUPLO® Ville dyr fra Sør-Amerika (10973) kan barn fra to år og oppover leke ville jungelleker mens foreldrene kan oppleve at de små dyrekjære førskolebarna deres når viktige milepæler. Dyr, aktiviteter og eventyr Opplev Sør-Amerikas ville dyr og natur sammen med smårollingen din. Dette allsidige, fysiske lekesettet byr på mange muligheter for lek og læring. Møt krokodillen, apene, dovendyret, jaguarungen, tukanen og alpakkaen, utforsk trærne, klippene og fossen. Bygg deretter om settet for å dra på nye eventyr på den brettbare lekematten med jungelmotiv. Leken læring for smårollinger Alle LEGO DUPLO sett er utviklet av eksperter og byr på morsomme historier, sterke farger, allsidige figurer og mange detaljer, som gir den vesle nysgjerrigperen din en STORARTET start på livet.

Generelt
Artikkelnummer5702017155906
Leverandørens artikkelnummer10973
Forpakningsmål
Bruttovekt1.461 kg
Høyde28.2 cm
Lengde48 cm
Bredde9.1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® DUPLO® Town 10973 Ville dyr fra Sør-Amerika

Art nr: 5702017155906
64900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.