• 499 deler
 • Alder: Fra 8+

Det imponerende settet Minecraft® Isslottet byr på masse kule funksjoner og actionfylt kamp og kan bygges om, slik at barn kan finne på utallige nye og kreative eventyr.

Isslott-basen din angripes av skjeletter og zombier! Hjelp den kongelige krigeren med å klargjøre våpen til kamp med arbeidsbenken, steinkutteren og ambolten. Klatre opp i tårnene for å speide etter fienden, og skyt piler på dem når de nærmer seg. Når kampen er over, kan du brygge legende eliksirer i kjelen og hente utstyr til neste angrep i kisten bak tronen!

Det flotte settet LEGO® Minecraft® Isslottet (21186) gir spillere fra åtte år all kreativiteten og spenningen fra Minecraft-dataspillet i en fysisk og ombyggbar modell. Et spektakulært Minecraft-sett! Med dette allsidige settet får Minecraft-spillere utallige muligheter til å bygge, leke og stille ut. Settet inkluderer figurer som den kongelige krigeren, en yeti og en gjeng fiendtlige skjeletter og zombier som står klare til å angripe lekeslottet med tøffe våpen. Inkluderer også fysiske funksjoner som en pilskyter på brystvernet, som kan avfyres når fienden kommer. Autentisk tilbehør inkluderer en kjele for brygging av eliksirer, en skattkiste full av verdifulle gjenstander og en klassisk arbeidsbenk fra Minecraft-dataspillet. Når eventyret er over, er det lett å bygge om settet og finne på en hel verden full av nye og gøyale Minecraft-fortellinger.

Generelt
Artikkelnummer5702017156644
Leverandørens artikkelnummer21186
Forpakningsmål
Bruttovekt0.879 kg
Høyde22.2 cm
Lengde12.4 cm
Bredde26.2 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Minecraft™ 21186 Isslottet

Art nr: 5702017156644
  Nettlager:
  På lager (+20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.