• 1998 deler
 • Alder: Fra 18+

Syng sammen med The Rolling Stones på «Ruby Tuesday» mens du fordyper deg i et meningsfylt og kreativt byggeprosjekt med dette LEGO® Art mesterverk

Oppnå ekte «Satisfaction» med dette settet for fans. Med LEGO® Art The Rolling Stones kan du gjenoppleve favorittminnene dine om dette bandet mens du bygger den ikoniske logoen. La lydsporet inspirere deg kreativt og gjøre byggeopplevelsen enda bedre, og til slutt kan du feste en spesiell flis med Rolling Stones’ signatur på verket og henge det på veggen.

Det er et ordtak som sier «You Can’t Always Get What You Want», men med settet LEGO® Art The Rolling Stones (31206) kan fans av rock og The Rolling Stones skape et av de mest kjente bandlogoer noensinne. Bygg logoen flis for flis, og skap en fantastisk hyllest til et ikonisk rockeband. Vis fram musikkinteressen din Gjenskap den ikoniske logoen til The Rolling Stones i 3D, som en hyllest i forbindelse med bandets 60-årsjubileum. Begynn med å bygge den flotte, organiske formen mens du lytter til lydsporet som du får fram ved å skanne QR-koden. Du kan fordype deg i prosjektet med skreddersydd innhold på nesten en time! Fullfør kunstverket med en Rolling Stones-signaturflis, og heng det opp på veggen hjemme eller på kontoret. Hva slags kunst vil du skape? Velkommen til din kreative sone. Velkommen til LEGO sett for voksne. Her finner du detaljerte kunstprosjekter som byr på en avslappende byggeopplevelse, og som tar utgangspunkt i temaer som underholdning, reising, gaming, sport, vitenskap, teknologi, motorsport og historie.

Generelt
Artikkelnummer5702017153988
Leverandørens artikkelnummer31206
Forpakningsmål
Bruttovekt2.65 kg
Høyde38 cm
Lengde32.2 cm
Bredde21 cm
Lego
SerieLEGO®
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Art 31206 The Rolling Stones

Art nr: 5702017153988
1 99900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.