• 345 deler
  • Alder: Fra 8+

Barn, bilentusiaster og fans av filmene vil elske denne samlermodellen av ikoniske Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T, som kan lekes med og stilles ut.

Kom tett på Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T! Nå kan du samle, bygge og utforske denne fantastiske LEGO® Speed Champions versjonen av den legendariske muskelbilen. Gjenskap kjøretøyets ikoniske linjer, kloss for kloss. Og når du er ferdig med modellen, kan du stille den ut eller plassere minifiguren av Dominic Toretto i førersetet og legge ut på biljakt i høy fart!

Samlermodellen LEGO® Speed Champions Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T (76912) gjengir designen til den ikoniske muskelbilen. Modellen passer perfekt for barn fra åtte år, bilentusiaster og fans av de actionfylte filmene, og byr på en engasjerende byggeopplevelse. Bilen passer like godt som utstillingsmodell som lekebil i fartsfylte biljakter. Et fantastisk supplement til enhver Speed Champions kolleksjon! Denne muskelbilen i samlerutgave har mange autentiske detaljer, inkludert støpte, sølvfargede felger og et kult luftinntak på panseret. En minifigur av Dominic Toretto følger også med i settet, så det er mye som inspirerer til fantasifull lek. Bygg ikoniske kjøretøy LEGO Speed Champions lekesett inkluderer miniversjoner av noen av verdens beste og mest kjente biler. Disse modellene passer like godt til utstilling som til bruk i spennende billøp, i konkurranse med andre biler i Speed Champions serien.

Generelt
Artikkelnummer5702017234410
Leverandørens artikkelnummer76912
Forpakningsmål
Bruttovekt0.342 kg
Høyde14.1 cm
Lengde6.1 cm
Bredde26.2 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® Speed Champions
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Speed Champions 76912 Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T

Art nr: 5702017234410
    Nettlager:
    På lager (6-20)
    Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.