• 304 deler
 • Alder: Fra 8+

Dypt inne i Frossenfjellenes landskap, begravet under isen, ligger kull-, jern- og smaragdmalm. Før du utvinner malmen, må du bygge deg et skjulested og samle mat. Men følg med! En Creeper™ og en omstreifer prøver å hindre deg i å lykkes. Når de angriper, kan du rømme gjennom den farlige dryppsteinsgrotten, sprenge fjellet med TNT for å komme deg til skjulestedet eller få en geit til å stange dem over klippekanten?

LEGO® Minecraft® Frossenfjellene (21243) inneholder mange fysiske funksjoner og elementer som gir spillere fra åtte år utallige actionfylte Minecraft-eventyr.

Bygg, kjemp, utforsk og spreng i luften!
Minecraft-spillere vil kjenne igjen Frossenfjellene og taigaen fra spillet og kan ta i bruk alle Minecrafting-ferdighetene for å utvinne kull-, jern- og smaragdmalmen som ligger skjult under isen. Barn må bygge seg et skjulested og samle mat før de kan begynne å utvinne malmen. Når ikoniske motstandere i form av en Creeper™ og en omstreifer kommer for nær, må de enten flykte gjennom den farlige dryppsteinsgrotten, sprenge fjellet i luften med TNT for å komme seg til skjulestedet, eller få geiten til å stange de fiendtlige mobene over klippekanten! Mange gøyale funksjoner og mye autentisk tilbehør sikrer at Minecraft-eventyrene fortsetter i det uendelige. LEGO Builder appen byr på ekstra digital moro med intuitive verktøy for zooming og rotering som barn visualiserer modellen med mens de bygger.

Generelt
Artikkelnummer5702017399461
Leverandørens artikkelnummer21243
Forpakningsmål
Bruttovekt0.516 kg
Høyde22.2 cm
Lengde7.6 cm
Bredde26.2 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® Minecraft™
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Minecraft® Frossenfjellene 21243

Art nr: 5702017399461
  Nettlager:
  På lager (+20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.