• 388 deler
 • Alder: Fra 6+

Skap din egen stil på din måte! Med settet Megapakke for armbåndsdesignere kan du uttrykke deg på utallige måter. Åpne brettet, og utforsk alt det gøyale innholdet. Legg armbåndene på et flatt underlag, og begynn å designe mønstre med de utallige flisene, 12 spesielle charms og 20 eksklusive fliser med grafiske detaljer, som lar deg vise hva du mener, når du mener det. Få med venner for enda mer kreativ moro!

Er du på utkikk etter en kreativ gruppeaktivitet for barn fra seks år som er interessert i kunst og design? Da kan du gi dem LEGO® DOTS Megapakke for armbåndsdesignere (41807)! Brettet inneholder fem justerbare armbånd i forskjellige farger, mange fargefliser, 12 spesielle opaliserende charms og 20 tilfeldige grafiske fliser med forskjellige ikoner, ordtak, figurer og mønstre. Settet tar for seg fem temaer: dyr, gatestil, naturen, kosmiske undere og sommerlig moro. Det inkluderer tips som styrker barns kreativitet, og de kan begynne å dekorere armbåndene med en gang de åpner brettet.

Grenseløs, kreativ lek
DOTS sett gir barn gøyal LEGO lek med sett de kan eksperimentere med. Siden magien ligger i barnas egen fantasi, er alt mulig med disse armbåndene. DOTS designsett er kreative verktøy som passer perfekt som overraskelsesgave eller bursdagsgave til barn som ønsker å uttrykke seg på nye og gøyale måter.

Generelt
Artikkelnummer5702017421186
Leverandørens artikkelnummer41807
Forpakningsmål
Bruttovekt0.255 kg
Høyde22.5 cm
Lengde5 cm
Bredde23 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® Dots
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® DOTS Megapakke for armbåndsdesignere 41807

Art nr: 5702017421186
  Nettlager:
  På lager (+50)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.