• 98 deler
 • Alder: Fra 6+

Plasser Rocket i vaskebjørnrobotens cockpit for å forvandle helten fra Marvel Studios Guardians of the Galaxy til en stridsklar kjempe! Beveg robotens armer, bein og fingre mens du tar med Rocket på utallige spennende oppdrag. Denne supertøffe vaskebjørnen er uovervinnelig med sin superstore 6-knotters blaster!

Fans av Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy fra seks år kommer garantert til å like settet LEGO® Marvel Rockets robotdrakt (76243), som plasserer Marvels skyteglade vaskebjørn i cockpiten på en superstor og mektig stridsmaskin.

Leddutstyrt Rocket Raccoon-robotfigur
LEGO minifiguren av Rocket kan plasseres i cockpiten på den superstore Rocket-roboten. Roboten har en stor, skytende 6-knotters blaster i den ene hånden. Med bevegelige armer, bein og fingre kan roboten plasseres i utallige positurer, noe som gir barn uendelig mange leke- og utstillingsmuligheter. Settet inkluderer også en mindre blaster som Rocket kan bruke når han ikke sitter i roboten. LEGO Builder appen byr på ekstra digital moro med intuitive verktøy for zooming og rotering som barn visualiserer modellen med mens de bygger.

Generelt
Artikkelnummer5702017419633
Leverandørens artikkelnummer76243
Forpakningsmål
Bruttovekt0.131 kg
Høyde19.1 cm
Lengde4.6 cm
Bredde14.1 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® Marvel Super Heroes
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Marvel Rockets robotdrakt 76243

Art nr: 5702017419633
  Nettlager:
  På lager (+100)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.