Fiskekaker med kokte poteter og hvit saus
Fiskekaker med poteter og hvit saus er en klassisk hverdagsmiddag som passer hele familien! Enkle smaker, milde grønnsaker og kremet saus gjør det lett og godt å få i seg både fisk og grønt.

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min!
INGREDIENSER:
- 1 pakke Coop små gule poteter
- 6 gulrøtter, i staver
- 1 pakke Coop fryste aspargesbønner
- 1 pakke Toro hvit saus
- 1 ss smør
- 1 ss sitronsaft
- 1 pakke Rørvik fiskekaker
- 1 ss smør eller olje til steking
- 1 pose middelhavsmiks salat
- 1 sitron, i båter
FREMGANGSMÅTE:
- Kok potetene i 15 min. Kok gulrøttene sammen med potetene de siste 5 min.
- Kok aspargesbønnene som anvist på pakken.
- Tilbered hvit saus som anvist på pakken. Rør inn smør og sitronsaft.
- Stek fiskekakene i smør eller olje på middels varme i 2–3 min per side til gylne og gjennomvarme.
- Server fiskekakene med poteter, gulrøtter, aspargesbønner, hvit saus, salat og sitronbåt
Server alle komponentene hver for seg, det gjør det lettere for barna å velge. Ønsker du mer smak, kan du tilsette litt frisk dill eller persille i sausen.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!