Hverdagspizza med pølser

    Hjemmelaget pizza er alltid en vinner, og med pølser, ananas og masse ost blir det garantert en favoritt. La barna være med og toppe sin egen pizza før steking!

    Hverdagspizza med pølser

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25-30 min! 

    INGREDIENSER:

    • 1 pk Coop ferdig pizzabunn (2 bunner i pakken)
    • 1 glass pizzasaus
    • 1 pk revet mozzarella
    • 1 pk Leiv Vidar kjøttpølser, i skiver (bruk så mye du vil)
    • 1 boks ananas, i biter
    • 1 grønn paprika, i tynne strimler
    • 1 ts oregano
    • 1 neve basilikum
     
    • 1 pose Middelhavsalat
    • 1 agurk, i skiver
    • 1 beger cherrytomater, delt i to
    • 1 ss olivenolje
    • 1 ts sitronsaft
    • ¼ ts salt

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Forvarm ovnen til 225 °C (eller følg anvisning på pizzabunnen).
    2. Smør på pizzasaus og strø over revet ost. Topp med pølseskiver, ananas og paprika og dryss over oregano.
    3. Stek pizzaen midt i ovnen i 12–15 min til osten er smeltet og bunnen er sprø.
    4. Vend salat, agurk og tomater med olivenolje, sitronsaft og litt salt.
    5. Server pizzaen i stykker toppet med basilikum og med grønn salat ved siden av.

    Barna liker gjerne å hjelpe til med å legge på pølser og ost selv. Server gjerne rømmedressing eller ketchup til. Pizzarester passer godt i matboksen neste dag!

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!