Italienske kjøttboller med penne
En klassisk pastarett som er både rask og full av smak! Kjøttboller, pasta, tomater og parmesan gir en kombinasjon som både barn og voksne elsker. Server med focaccia for ekstra kos!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 1 pk Gilde italienske kjøttboller
- 1 ss olje
- 300 g penne
- 1 ts salt
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 2 ss smør
- 1 pk cherrytomater, delt i to
- 1 pk spinat
- 1 neve frisk basilikum, grovhakket
- 50 g revet parmesan
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- 1 focaccia
- 1 ss olivenolje
FREMGANGSMÅTE:
- Kok pastaen som anvist på pakken. Sil av og sett til side.
- Stek kjøttbollene i olje på middels varme i 4–5 min til gjennomvarme og gylne.
- Smelt smør i en stor panne og fres hvitløk i 30 sekunder. Tilsett tomater og la småputre i 3–4 min til de mykner lett.
- Vend inn pasta og kjøttboller i tomatblandingen. Rør inn spinat, basilikum, salt og pepper.
- Varm focaccia lett i ovn eller på panne og drypp over litt olivenolje.
- Server pasta og kjøttboller toppet med parmesan, med focaccia ved siden av.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!