Kremet pasta med laks og spinat
Kremet pasta med laks og spinat er en enkel og smakfull middagsfavoritt! Med fløte, parmesan og frisk sitron, er dette en rett hele familien vil like.

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 1 ss olje
- 1 helside Coop laksefilet (750 g)
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- 300 g tagliatelle
- 1 ts salt
- 1 ss smør
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 dl fløte
- 200 g spinat
- 1 pose frosne erter
- 50 g revet parmesan
- ¼ ts salt
- ¼ ts pepper
- Saften av ½ sitron
- 1 neve finhakket persille
FREMGANGSMÅTE:
- Forvarm ovnen til 200 °C. Legg laksen i en ildfast form med litt olje, salt og pepper. Stek i ovn i 12–15 min til akkurat gjennomstekt. Del i store biter.
- Kok pasta som anvist på pakken i godt saltet vann. Sil av og sett til side.
- Smelt smør i en stor panne. Fres hvitløk i 1 min. Tilsett fløte, spinat og erter og varm opp i 2–3 min til spinaten faller sammen og ertene er varme.
- Rør inn revet parmesan, salt, pepper og sitronsaft. Vend inn pasta og laksebiter.
- Topp med finhakket persille før servering.
Server laks, pasta og grønnsaker hver for seg til barn som liker det servert slik.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!