Sprøbakt torsk med brokkolisalat og kokte småpoteter
Sprøbakt torsk er en sikker vinner hos både små og store! Server den med milde smaker som kokte småpoteter, frisk brokkolisalat og en kremet dressing – enkelt, sunt og veldig godt.

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 600 g småpoteter
Brokkolisalat:
- 1 brokkoli, i bittesmå buketter
- 1 stilk stangselleri, i tynne skiver
- ½ pk med druer, delt i to
- 4 soltørkede tomater, hakket
- 1 vårløk, finsnittet
- 5 skiver spekeskinke, strimlet
- 1 neve nøtter (f.eks. valnøtter eller mandler), grovhakket
- 2 ss olivenolje
- 1 ss sitronsaft
- Salt og pepper
Yoghurtdressing:
- 1 dl yoghurt naturell
- 1 ss majones
- 1 ts sitronsaft
- 1 ss frisk dill eller persille, finhakket
- Salt og pepper
- 2 pk Domstein sprøbakt torsk (2x90 g)
- 1 sitron, i båter
FREMGANGSMÅTE:
- Kok småpoteter i lettsaltet vann i 15-20 minutter til møre.
- Bland brokkoli med stangselleri, druer, soltørkede tomater, vårløk, spekeskinke og nøtter. Vend inn olivenolje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper.
- Rør sammen yoghurt, majones, sitronsaft og urter. Smak til med salt og pepper.
- Stek den sprøbakte torsken som anvist på pakken.
- Server torsken med kokte småpoteter, frisk brokkolisalat, yoghurtdressing og sitronbåter.
For en barnevennlig vri, dropp spekeskinke og nøtter i salaten.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!