Kyllingfilet med soppsaus
Deilig kylling i en fyldig saus med sopp og fløte. En enkel, men luksuriøs hverdagsmiddag som passer både til hverdag og helg!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 600 g poteter, delt i båter
- 1 ss olivenolje
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- 1 ss olje
- 4 Ytterøy kyllingfileter
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- 1 neve fersk timian
- 1 pakke Toro soppsaus
- 200 g sopp, i skiver
- 1 ss smør
- 2 stilker stangselleri, i tynne skiver
- 1 rødt eple, i terninger
- 1 ts sitronsaft
- 1 ss olivenolje
- 1 klype salt
FREMGANGSMÅTE:
- Forvarm ovnen til 220 °C. Vend potetbåtene i olje, salt og pepper. Bak i ovnen i 25–30 min til møre og gylne.
- Krydre kyllingfiletene med salt og pepper. Stek i olje på middels varme i 4–5 min per side til gjennomstekte. La hvile noen minutter.
- Stek soppen i smør i 4–5 min til den er gyllen. Tilbered soppsaus som anvist på pakken, og rør inn soppen før servering.
- Bland selleri og eple med sitronsaft, olivenolje og litt salt.
- Server kyllingfilet med potetbåter, kremet soppsaus og selleri-eplesalat.
Frisk eplesalat gir sødme og krønsj barna liker.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!