Lammeboller med tabbouleh og yoghurtdressing

    Smakfulle lammeboller med frisk tabbouleh og kremet yoghurtdressing. En enkel middag full av friske urter og gode smaker, perfekt for å variere hverdagsmenyen!

    Lammeboller med tabbouleh og yoghurtdressing

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min! 

    INGREDIENSER:

    • 3 dl bulgur
    • 4 ½ dl vann
    • ½ ts salt
    • 1 bunt persille, finhakket
    • 1 bunt mynte, finhakket
    • 2 tomater, i små terninger
    • ½ agurk, i små terninger
    • 1 vårløk, finhakket
    • 1 ss sitronsaft
    • 1 ss olivenolje
    • ¼ ts salt
     
    • 1-2 pakker Henriettes lammeboller 
    • 1 ss olje til steking
     
    • 1 beger yoghurt naturell
    • 1 ts sitronsaft
    • 1 ss finhakket mynte eller persille
    • ¼ ts salt
    • ¼ ts hvitløkspulver

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Kok bulgur i vann med litt salt som anvist på pakken. Avkjøl litt.
    2. Stek lammebollene i litt olje i 5–6 min til gjennomvarme og gylne.
    3. Bland bulgur med urter, tomater, agurk, vårløk, sitronsaft, olivenolje og litt salt til en frisk tabbouleh.
    4. Rør sammen yoghurt, sitronsaft, urter, salt og hvitløkspulver til dressing.
    5. Server lammeboller med tabbouleh og yoghurtdressing ved siden av.

    Ingrediensene til tabbouleh kan serveres enkeltvis for barn som liker det ryddig.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!