Lammeboller med tabbouleh og yoghurtdressing
Smakfulle lammeboller med frisk tabbouleh og kremet yoghurtdressing. En enkel middag full av friske urter og gode smaker, perfekt for å variere hverdagsmenyen!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 3 dl bulgur
- 4 ½ dl vann
- ½ ts salt
- 1 bunt persille, finhakket
- 1 bunt mynte, finhakket
- 2 tomater, i små terninger
- ½ agurk, i små terninger
- 1 vårløk, finhakket
- 1 ss sitronsaft
- 1 ss olivenolje
- ¼ ts salt
- 1-2 pakker Henriettes lammeboller
- 1 ss olje til steking
- 1 beger yoghurt naturell
- 1 ts sitronsaft
- 1 ss finhakket mynte eller persille
- ¼ ts salt
- ¼ ts hvitløkspulver
FREMGANGSMÅTE:
- Kok bulgur i vann med litt salt som anvist på pakken. Avkjøl litt.
- Stek lammebollene i litt olje i 5–6 min til gjennomvarme og gylne.
- Bland bulgur med urter, tomater, agurk, vårløk, sitronsaft, olivenolje og litt salt til en frisk tabbouleh.
- Rør sammen yoghurt, sitronsaft, urter, salt og hvitløkspulver til dressing.
- Server lammeboller med tabbouleh og yoghurtdressing ved siden av.
Ingrediensene til tabbouleh kan serveres enkeltvis for barn som liker det ryddig.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!