Lofoten hjertekaker med stekte poteter og råkost
Dette er familiemiddagen som både små og store vil elske! Sprø poteter rett fra ovnen, milde og saftige hjertekaker og frisk råkost med appelsin og eple. Ekstra godt blir det med remulade som dipp ved siden av!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 1 pose små Gule poteter, delt i to
- 1 ss olivenolje
- ½ ts paprikapulver
- ¼ ts salt
- 1 pakke Lofoten Hjertekaker
- 1 ss smør
- 3 gulrøtter, revet
- 1 grønt eple, i små terninger
- 1 appelsin, i biter
- 1 pose babyleafmix
- 2 ss hakkede valnøtter
- 1 neve kruspersille, finhakket
- 1 ts sitronsaft
- Sitronbåter
- Remulade
FREMGANGSMÅTE:
- Forvarm ovnen til 220 °C. Vend potetene med olje, paprikapulver og salt. Stek i ovnen i 20–25 min til gylne og sprø.
- Stek hjertekakene i smør eller olje i 3–4 min per side på middels varme til gjennomvarme og gylne.
- Bland gulrot, eple, appelsinbiter, babyleafmix, nøtter, kruspersille og sitronsaft til en frisk råkost.
- Server hjertekakene med poteter, råkost, remulade og sitronbåter ved siden av.
Barn liker ofte remulade som dipp servert i små skåler!

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!