Nakkekoteletter med fløtegratinerte poteter

    En skikkelig god hverdagsmiddag med saftige nakkekoteletter, fløtegratinerte poteter og frisk salat som hele familien vil like!

    Nakkekoteletter med fløtegratinerte poteter

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min! 

    INGREDIENSER:

    • 2 poser Coop fløtegratinerte poteter
     
    • 1 ss olje eller smør
    • 1 pk Gilde nakkekoteletter 
    • ½ ts salt
    • ¼ ts pepper
     
    • 1 pose peppersaus
    • 2 dl melk
     
    • 1 pose babyspinat
    • ½ agurk, i halvmåner
    • 1 avokado, i terninger
    • 1 beger cherrytomater, delt i to
    • 1 ss olivenolje
    • 1 ts sitronsaft
    • ¼ ts salt
     
    • 1 neve oregano

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Forvarm ovnen og varm Coop fløtegratinerte poteter som anvist på pakken.
    2. Krydre nakkekotelettene med salt og pepper. Stek i olje eller smør på middels varme i 3–4 min per side til gylne og gjennomstekte.
    3. Lag peppersausen som anvist på pakken.
    4. Vend sammen salaten og grønnsakene med olivenolje, sitronsaft og litt salt.
    5. Server nakkekoteletter med peppersaus, fløtegratinerte poteter og frisk salat ved siden av. Topp med oregano.

    Ønsker du ekstra smak, kan du tilsette litt fetaost eller ristede nøtter i salaten.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!