Pepperbiff med capresesalat
Pepperbiff med capresesalat er en skikkelig god middag som er enkel å få til! Med saftig kjøtt, friske tomater, mozzarella og gyllent brød får du mye smak på kort tid. Bønnesalaten gjør retten ekstra mettende og passer godt for både store og små.

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 500 g Skjeggerød pepperbiff
- 1 ss olje
- ½ ts salt
- 2–3 ciabatta
- 1 ss olivenolje
- 1 fedd hvitløk, delt i to
- 2 bokser hvite bønner, ferdig avrent
- 2 ss olivenolje
- 2 ss sitronsaft
- 2 ss hakket persille
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- 1 pk piccolotomater, delt i to
- 1 pk minimozzarella
- 1 neve frisk basilikum
- 2 ss olivenolje
- 1 ss balsamicoeddik
- ¼ ts salt
- ¼ ts pepper
FREMGANGSMÅTE:
- Stek pepperbiffene i olje på middels høy varme i 2–3 min per side, avhengig av tykkelse. La hvile i 3–4 min.
- Skjær ciabatta i skiver og pensle med olivenolje. Grill på begge sider til gylne. Gni den grillede overflaten med delt hvitløksfedd.
- Skyll bønnene og ha dem i en bolle. Tilsett olivenolje, sitronsaft, persille, salt og pepper. Vend godt sammen.
- Bland piccolotomater, minimozzarella og basilikum i en bolle. Drypp over olivenolje og balsamicoeddik. Krydre med salt og pepper.
- Server pepperbiffen med capresesalat, grillet ciabatta og bønnesalat.
Små tomater og mozzarella er enkle for barna å spise, la dem bygge sin egen tallerken. Bønnesalaten kan moses litt for de minste barna.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!