Pulled pork i pitabrød med rødkålslaw og søtpotetbåter
Digg og enkel middag for hele familien! Møre kjøttbiter, frisk rødkålslaw og søtpotetbåter i lune pitabrød. Hverdagsmat som er lett å like og morsom å spise!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
Søtpotetbåter
- 2 søtpoteter, i båter
- 2 ss olje
- Salt og pepper
- ½ ts paprikapulver
Rødkålslaw
- ¼ rødkål, finsnittet
- 1 gulrot, revet
- 1 eple, i strimler
- 2 ss rømmedressing
- Salt og litt sitronsaft
Pulled pork
- 400 g Grillsted Pulled Pork BBQ
Yoghurtdressing
- 4 ss yoghurt naturell
- 1 ss majones
- ½ ts tørket oregano
- Salt og pepper
Tilbehør
- 4 grove pitabrød
- Litt fersk persille, finhakket
FREMGANGSMÅTE:
- Vend søtpotetbåtene med olje, paprikapulver, salt og pepper. Stek i ovn på 220 °C i ca. 25 min.
- Bland rødkål, gulrot og eple med rømmedressing. Smak til med salt og litt sitronsaft.
- Rør sammen yoghurt, majones, oregano, salt og pepper til en dressing.
- Varm pulled pork som anvist på pakken.
- Varm pitabrødene som anvist på pakken.
- Fyll pitabrød med pulled pork og rødkålslaw. Server med søtpotetbåter og yoghurtdressing. Dryss over finhakket persille.
Bytt gjerne pitabrød med wraps for de minste, enklere å holde og spise!

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!