Ravioli med arrabiatasaus

    Enkel, men kjempegodt! Myke pastaputer i en spicy tomatsaus, toppet med mozzarella. Et fargerikt og smakfullt måltid som hele familien kommer til å elske.

    Ravioli med arrabiatasaus

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25-30 min! 

    INGREDIENSER:

    • 2 fedd hvitløk, i skiver
    • ½ rød chili, finhakket
    • 2 bokser hakkede tomater
    • 1 ss tomatpuré
    • ½ ts sukker
    • ¼ ts salt
    • ¼ ts pepper
     
    • 2 pakker Rana ravioli eller tortellini (á ca. 250 g)
    • 1 ts salt
    • 1 ss olivenolje
     
    • 1-2 ferske mozzarella, i biter
    • 1 neve frisk basilikum
    • 2 ss pinjekjerner

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Varm olivenolje i en liten kjele. Fres hvitløk og chili i 1 minutt. Tilsett tomatpuré og la den frese raskt før du tilsetter hakkede tomater, sukker, salt og pepper. La småkoke i 10–15 min.
    2. Rist pinjekjernene i en tørr panne i 2–3 min til gylne.
    3. Kok pastaen som anvist på pakken i lettsaltet vann. Sil av og sett til side.
    4. Vend ferdigkokt pasta inn i den varme sausen. Fordel over tallerkener og topp med mozzarella, pinjekjerner og frisk basilikum.

    Server chili og pinjekjerner ved siden av hvis barna foretrekker det mildt.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!