Ravioli med arrabiatasaus
Enkel, men kjempegodt! Myke pastaputer i en spicy tomatsaus, toppet med mozzarella. Et fargerikt og smakfullt måltid som hele familien kommer til å elske.

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25-30 min!
INGREDIENSER:
- 2 fedd hvitløk, i skiver
- ½ rød chili, finhakket
- 2 bokser hakkede tomater
- 1 ss tomatpuré
- ½ ts sukker
- ¼ ts salt
- ¼ ts pepper
- 2 pakker Rana ravioli eller tortellini (á ca. 250 g)
- 1 ts salt
- 1 ss olivenolje
- 1-2 ferske mozzarella, i biter
- 1 neve frisk basilikum
- 2 ss pinjekjerner
FREMGANGSMÅTE:
- Varm olivenolje i en liten kjele. Fres hvitløk og chili i 1 minutt. Tilsett tomatpuré og la den frese raskt før du tilsetter hakkede tomater, sukker, salt og pepper. La småkoke i 10–15 min.
- Rist pinjekjernene i en tørr panne i 2–3 min til gylne.
- Kok pastaen som anvist på pakken i lettsaltet vann. Sil av og sett til side.
- Vend ferdigkokt pasta inn i den varme sausen. Fordel over tallerkener og topp med mozzarella, pinjekjerner og frisk basilikum.
Server chili og pinjekjerner ved siden av hvis barna foretrekker det mildt.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!