Ravioli med feta og spekeskinke
Ravioli med spekeskinke og feta er en enkel og god middag som hele familien vil like! Den lages på få minutter, og har akkurat passe med smak uten å bli for sterk for de minste. Perfekt når du vil ha noe lettvint og godt!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 20 min!
INGREDIENSER:
- 2 pk Rana ravioli eller tortellini
- 1 ts salt
- 1 pk Coop spekeskinke, i strimler
- 1 beger cherrytomater, delt i to
- 1 pk ruccola
- ½ glass Coop salatost i olje
- 2 ss pinjekjerner, ristet
- 1 ss olivenolje
- Ønsket mengde balsamicosirup
- ¼ ts salt
- ¼ ts pepper
FREMGANGSMÅTE:
- Kok raviolien som anvist på pakken.
- Rist pinjekjernene i en tørr panne i 2–3 min til gylne.
- Bland spekeskinke, tomater, ruccola og salatost i en stor bolle.
- Tilsett raviolien og vend alt sammen med olivenolje, balsamicosirup, salt og pepper.
- Topp med ristede pinjekjerner før servering.
Barna liker ofte raviolien best uten ruccola, så server salaten og pastaen hver for seg ved behov.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!