Wraps med kjøttboller og sprø grønnsaker
En enkel og fargerik hverdagsmiddag for hele familien! Fyll opp wrapen med favorittgrønnsaker og saftige kjøttboller.

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 25 min!
INGREDIENSER:
- 1 ss olje
- 1 pakke Coop svenske kjøttboller (600 g)
- 8 tortillawraps
- ¼ isbergsalat, strimlet
- 1 agurk, i staver
- 1 gul paprika, i strimler
- 2 gulrøtter, revet
- 1 boks mais, avrent
- 1 pk piccolotomater, delt i to
- 1 flaske Coop rømmedressing
FREMGANGSMÅTE:
- Stek kjøttbollene i olje på middels varme i 5–6 min til de er gjennomvarme og gylne.
- Varm tortillawraps som anvist på pakken.
- Fyll wraps med salat, grønnsaker, mais og varme kjøttboller. Topp med rømmedressing.
La barna sette sammen sine egne wraps. Wraps kan også rulles og kuttes i biter for små hender.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!